Vloeronderhoud in de regio Leiden


Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat uw specialistische schoonmaak écht serieus neemt? Wij zijn uw partij voor: vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging en dieptereiniging van sanitair en keukens. Zoekt u een bedrijf dat ervoor zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Op zoek naar kwaliteit in Leiden e.o.? Kies dan voor Floor Facility Services en besteed de specialistische schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit. Onze specialisten zorgen dat u snel weer een frisse en schone omgeving hebt.

Onze schoonmaakdiensten in Leiden


Sinds 1990 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers en actief in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Flevoland, Limburg en Gelderland. Wij zijn werkzaam bij bedrijven, zorginstellingen, scholen, industrie, hotels, restaurants en appartementencomplexen (i.o. VVE’s). Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging sanitair/keukens aan. Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Vloer bekijken/test zetten

Advies uitbrengen

Vloer onderhoud uitvoeren

Glimlach

Professioneel vloeronderhoud in Leiden


Op zoek naar een specialist in vloeronderhoud in Leiden? Dan is Floor Facility Services u graag van dienst. We nemen uw kantoor of onderwijsinstelling graag onder handen. Met onze 35 jaar ervaring weten we zó hoe we u kunnen helpen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@floorfacility.nl of 085-064 64 24. U krijgt binnen de 24 uur reactie van één van onze adviseurs. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen de 24 uur.

Duurzaam vloeronderhoud in Leiden


Professioneel vloeronderhoud betekent bij ons dat er wordt gewerkt met de beste middelen en materialen. Onze visie is het reduceren van chemiegebruik met 80 %. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid kennen we linoleum, pvc, natuursteen, gietvloer en overige vloeren enkel met water behandelen. Zie de Floor care methode waarbij we een vloer kunnen beschermen op een duurzame manier. De klant staat bij ons op nummer 1. Laat uw vloer duurzaam reinigen door Floor Facility Services.

Full service in specialistische schoonmaak

 

Voor al uw schoonmaakklussen in Leiden hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Vloeronderhoud
Tapijt reinigen
Natuursteen reinigen
Hout reinigen
Linoleum reinigen
PVC reinigen
Gietvloer reinigen
Dieptereiniging sanitair
Dieptereiniging keukens
Meubelreiniging
Bank reinigen
Kleed reinigen
Glasbewassing

Meer weten? Onze klantenservice staat voor u klaar

Zijn wij wat u zoekt en wilt u informatie over vloeronderhoud of schoonmaakdiensten in Leiden? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.