Bouwservices

Met bouwservices verlegt Floor Facility Services haar grenzen. Iedereen kent dat wel: de ene klus hangt samen met de andere of volgt daar op. Wel zo efficiënt als klussen tegelijk of vlot na elkaar worden uitgevoerd. Zo is het ook met de bouwservices die wij verlenen.

Geen handen te kort

Bij opdrachten voor opleveringsschoonmaak kunnen we de vraag krijgen om daar al mee te starten voordat de bouwwerkzaamheden helemaal afgerond zijn. Dit noemen we bouwopruiming. De opdrachtgever kan ook om een extra paar handen vragen. Daarvoor bieden wij de handyman aan. Van het een komt het ander: ook een verkeersregelaar behoort tot onze mogelijkheden.

Een opdrachtgever die een gerenoveerd of nieuw pand, bijvoorbeeld een winkel, gaat betrekken, komt vaak om in het regelen van dingen. In die situatie kan een beroep worden gedaan op onze logistiek manager. Die verzorgt de logistiek van goederen, meubelen en inrichtingsmaterialen welke voor het nieuwe pand bestemd zijn. Ook stuurt hij medewerkers aan die bij de inrichting en inruiming van het pand betrokken zijn.

Met de bouwservices van Floor Facility Services komt u geen handen tekort bij het betrekken van een nieuw of gerenoveerd pand. Informeer wat wij voor u eventueel meer kunnen doen naast de beschreven diensten.

Bel ons!