✓ Specialistisch reinigen


✓ Passend advies


✓ Duurzaam vloeronderhoud

Wilt u uw vloerbedekking in Gouda laten opfrissen? Dan is Floor Facility Services het bedrijf dat u zoekt! Wij zijn sinds 1990 werkzaam in het reinigen van vloeren en meubels en maken sindsdien ook andere objecten schoon. Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde diensten wat betreft reiniging. Is de vloerbedekking van uw bedrijfspand, schoolgebouw of bioscoop toe aan een grondige schoonmaak? Dan schakelt u ons in!


Neem nu contact op Vraag een offerte aan

Hoe u bij ons uw vloerbedekking kunt laten opfrissen

Er zijn verschillende manieren waarmee wij uw vloerbedekking kunnen laten opfrissen. De eerste methode is met koolzuur. Dit zuur zorgt ervoor dat vuil uit uw vloerbedekking naar boven komt. Vervolgens nemen we uw vloer af met een machine die het vuil opneemt. De andere manier is de sproei-extractiemethode, waarmee we onder druk water op uw vloerbedekking sproeien. Direct nadat de machine water heeft gesproeid, zuigt de machine dit water ook weer op. Hierdoor heeft het vuile water geen kans om opnieuw in uw tapijt te belanden. We maken zoveel mogelijk schoon met duurzame schoonmaakmiddelen, zodat we het milieu zo min mogelijk belasten als schoonmaakbedrijf.

Schakel ons in en geniet van een schone vloer

Benader ons gerust als u uw vloerbedekking in Gouda wilt laten opfrissen. Weet u niet precies welke reinigingsmethode past bij uw vloer? Dan denken we graag met u mee. Stuur een e-mail naar info@floorfacility.nl, vul het contactformulier in of bel naar 085-064 64 24, zodat we een offerte op maat voor u kunnen opstellen.
Anderen bekeken ook:
Houten vloer reinigen |Siergrindvloeren reinigen | Tapijtreiniging Gouda