✓ Specialistisch reinigen


✓ Passend advies


✓ Duurzaam vloeronderhoud

Uw houten vloer laten reinigen

Wilt u uw houten vloer laten reinigen? Wij van Floor Facility Services uit Gouda richten ons op het verzorgen, onderhouden en reinigen van houten vloeren. Wij zorgen dan altijd voor dieptereiniging van de houten vloer. Ook voor het renoveren en leggen van een nieuwe houten vloer zit u bij ons goed. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde partner. Wij maken gebruik van de services van onze partner Bona, waarin wij de juiste partner hebben gevonden in ondersteuning van producten en methodieken.


Neem nu contact op
Vraag een offerte aan

Slijtage van uw houten vloer vermindert door deze goed te laten reinigen

Het is verstandig uw houten vloer eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Dieptereiniging van uw houten vloer is daarbij aan te raden. Door dagelijks gebruik ontstaat er altijd wat slijtage aan uw vloer. Zeker met een houten vloer is het aan te raden om deze eens in de drie jaar te laten reinigen. Hiermee verhelpt u slijtage en is het ook mogelijk kleurverschillen (door zonlicht) te corrigeren. Een onderhoudsbeurt helpt ook bij het onderhoudsvriendelijker maken van uw vloer. Als u uw houten vloeren goed hebt laten reinigen, dan is nieuw vuil eenvoudiger te verwijderen.

Houten vloeren laten reinigen? Laat ons u adviseren!

In het geval u kinderen of huisdieren heeft, adviseren wij u vaker een kleine onderhoudsbeurt te verrichten. We raden u dan aan om uw houten vloer ieder jaar te laten reinigen. Na een verbouwing of bij ernstige slijtage is een dieptereiniging van uw houten vloer de beste optie. Bij een dieptereiniging wordt uw houten vloer grondig gereinigd. Om de levensduur van uw vloer te verlengen is een lak of olie aan te raden. Ook is het regelmatig reinigen van houten vloeren aan te raden en laat incidenteel ook dieptereiniging uitvoeren. Het laten reinigen van uw houten vloeren zorgt ervoor dat uw houten vloer langer beschermd zal zijn tegen slijtages.

Voordelen van de reiniging

Het laten reinigen van de houten vloeren door Floor Facility Services heeft diverse voordelen. We hebben de belangrijkste ervan voor u op een rijtje gezet:

  • Beschermt tegen slijtage
  • Corrigeert kleurverschillen
  • Intensieve reiniging na verbouwing
  • Maakt uw vloer onderhoudsvriendelijker

Maak gebruik van onze service

Wilt u meer weten over het reinigen van uw houten vloeren? Met onze vele ervaring in het specialistisch reinigen van houten vloeren bent u bij ons in Gouda aan het juiste adres. We helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie? U kunt ons telefonisch bereiken via 085-064 64 24, door een e-mail te sturen naar info@floorfacility.nl of door het contactformulier in te vullen. Bent u overtuigd geraakt van onze service met duurzame schoonmaakmiddelen, bijvoorbeeld bij een dieptereiniging van uw houten vloer? Op onze website kunt u een gratis offerte aanvragen voor de dieptereiniging van uw houten vloer. Wij horen graag van u.

Anderen bekeken ook:

Dieptereiniging keukens | Natuurstenen vloeren onderhoud | Duurzaam vloeronderhoud