Het is belangrijk een gymzaalvloer goed te onderhouden. Dit is niet alleen van belang voor de levensduur van uw sportvloer, maar heeft voornamelijk te maken met de veiligheid voor de gebruikers. U wilt namelijk de veiligheid en aansprakelijkheid borgen en uw gebruikers veilig gebruik laten maken van de vloer. Door gebruik raken sportvloeren vervuild met allerlei soorten vervuiling. Een goed advies en een duidelijk onderhoudsplan zijn hierbij noodzakelijk. Door onze jarenlange ervaring in het specialistisch reinigen van vloeren kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Wij reinigen graag uw sportvloer!

Tips voor langere levensduur van een gymzaalvloer

Naast de levensduur en veiligheid biedt een goed onderhouden gymzaalvloer meerdere voordelen voor de gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan de wendbaarheid van sporters of de demping van de ondergrond. Dit zal op een slecht onderhouden gymzaalvloer invloed hebben op de prestaties van de gebruikers, en dan nog niet te denken aan eventuele blessures. Het is dus vanuit meerdere oogpunten van groot belang een goed onderhoudsplan op te stellen.

Ons advies voor een gymzaalvloer

Op het moment dat een sportvloer intensief gebruikt wordt, ontkomt u niet aan vervuiling. Uiteindelijk veroorzaakt dit op de langere termijn slijtage. Om dit te reduceren geven wij het advies de gymzaalvloer goed te onderhouden. Door de vloer meerdere malen per week te vegen en stofzuigen, verwijdert u het ergste vuil. Hierna dweilt u de sportvloer volledig na. Het is ook verstandig een protocol te hebben voor de gebruikers. Denk hierbij aan doorloopmatten voordat gebruikers de gymzaal betreden. Maar ook het controleren van het (juiste) schoeisel.

Gymzaalvloer onderhouden? Zo helpen wij

Uiteindelijk is tijdig periodiek onderhoud noodzakelijk. Hierbij is het aan te raden uw sportvloer minimaal twee keer per jaar machinaal te reinigen. Dat is waar wij in beeld komen. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Na een duurzame, grondige reiniging zal de gymzaalvloer er weer als nieuw uitzien.

Neem contact met ons op voor een offerte

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem! Wij helpen u graag verder. We zijn telefonisch te bereiken via 085-064 64 24 of door te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Meteen een gratis offerte aanvragen? Dat kan! Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Anderen bekeken ook:
Siergrindvloeren reinigen | Dieptereiniging keukens | Natuurstenen vloeren onderhoud