floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Een gymzaalvloer onderhouden

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Het is belangrijk een gymzaalvloer goed te onderhouden. Dit is niet alleen van belang voor de levensduur van uw sportvloer, maar heeft voornamelijk te maken met de veiligheid voor de gebruikers. U wilt namelijk de veiligheid en aansprakelijkheid borgen en uw gebruikers veilig gebruik laten maken van de vloer.

Het is belangrijk uw gymzaalvloer goed te laten onderhouden

Floor Facility Services uit Gouda helpt u hierbij door het professioneel reinigen van de sportvloer. Een goed advies en een duidelijk onderhoudsplan zijn hierbij noodzakelijk. Door onze jarenlange ervaring in het specialistisch reinigen van vloeren kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Wij reinigen graag uw sportvloer op professionele wijze.

Behalve de levensduur en veiligheid, biedt een goed onderhouden gymzaalvloer meerdere voordelen voor de gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan de wendbaarheid van sporters of de geluiddempende werking van de ondergrond, wat met name bij balsporten belangrijk is. Een slecht onderhouden gymzaalvloer zal daarnaast negatieve invloed hebben op de prestaties van de gebruikers. Dit uit zich in bijvoorbeeld blessures. Het is dus vanuit meerdere oogpunten van groot belang een goed onderhoudsplan op te stellen en uw sportvloer regelmatig grondig te laten reinigen.

Ons advies voor een gymzaalvloer

Op het moment dat een sportvloer intensief gebruikt wordt, ontkomt u niet aan vervuiling. Uiteindelijk veroorzaakt dit op de langere termijn slijtage. Om dit te reduceren geven wij het advies de gymzaalvloer goed te onderhouden en de sportvloer regelmatig te laten reinigen. Door de vloer meerdere malen per week te vegen en te stofzuigen, verwijdert u het ergste vuil. Hierna dweilt u de sportvloer volledig na. Het is ook verstandig om voorschriften over het vloergebruik te hebben voor de gebruikers. Denk hierbij aan het gebruik van doorloopmatten voordat gebruikers de gymzaal betreden. Laat gebruikers ook alleen toe op de gymzaalvloer op sportschoenen met witte zolen. Verder is het belangrijk dat deze schoenen alleen binnen worden gedragen, dan hoeft u de sportvloer veel minder vaak te laten reinigen.

Zo helpen wij u bij het onderhouden van uw gymzaalvloer

Het is belangrijk dat u uw gymzaalvloer tijdig laat onderhouden. Zo moet u de sportvloer regelmatig laten reinigen. Hierbij is het aan te raden uw sportvloer minimaal twee keer per jaar machinaal te reinigen. Wij verzorgen deze machinale reiniging graag voor u. Na een duurzame, grondige reiniging zal de gymzaalvloer er weer als nieuw uitzien.

Neem contact met ons op voor een offerte

Neem vrijblijvend contact op voor ons bedrijf in Gouda. Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem! Wij helpen u graag verder. We zijn telefonisch te bereiken via 085-064 64 24 of door te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Wilt u meteen een gratis offerte aanvragen? Dat kan! Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een gymzaalvloer onderhouden

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw gymzaalvloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw gymzaalvloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen gymzaalvloeren. U kunt bij ons ook terecht voor:
Siergrindvloeren reinigen | Dieptereiniging keukens | Natuurstenen vloeren onderhoud

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro