Wilt u meer weten over uw natuurstenen vloeren en het onderhoud eraan? Er zijn vele verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan marmer, hardsteen, travertin, leisteen, Granito of Terrazzo. Elke soort natuursteen verdient zijn eigen onderhoudsadvies. Met onze kennis en expertise adviseert Floor Facility Services uit Gouda u graag over het vloeronderhoud van uw vloer van natuursteen.

Bewezen methodieken van natuurstenen vloeren onderhoud

In de basis werken wij met twee verschillende, duurzame methodieken bij het onderhoud aan natuurstenen vloeren. Bij de ene methode gaan wij de vervuiling van uw vloer verwijderen en weer een nette uitstraling geven. Bij de andere methode gaan wij de krassen en ingetrokken vlekken uit de vloer verwijderen. Zo is er altijd een goede methode voor het vloeronderhoud van het natuursteen.

Twistersysteem (zoeten)

Met behulp van het twistersysteem reinigen wij uw stenen vloer met water en twisterdiamantschijven. Het onderhoud van uw natuurstenen vloeren gebeurt als volgt. De stenen vloer wordt licht opgeschuurd, zodat oppervlakkige krasjes worden weggehaald. Zo gaat het reinigen makkelijker. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een lichtere diamantschijf, zodat de oorspronkelijke kleur van het natuursteen weer volledig terugkeert. Deze methode van vloeronderhoud van natuursteen biedt oplossing bij:

Renovatie (kristalliseren)

Voor het vloeronderhoud van uw natuurstenen vloeren, maken wij ook gebruik van de kristalliseermethode. Kristalliseren doen wij zodra een stenen vloer niet meer de gewenste glans heeft en reinigen niet meer voldoende is. Met behulp van deze methode wordt een toplaag gecreëerd, zodat de steen mooi gaat glimmen. Er wordt een extra stap toegevoegd als wij een stenen vloer gaan reinigen. Dat maakt onze dienstverlening uniek. Hiermee wordt de vloer verdicht en krijgt het een mooie glans. Op deze manier profiteert u optimaal van het onderhoud aan uw natuurstenen vloeren.

Impregneren

Na het reinigen van uw stenen vloer is het ook mogelijk uw vloer te laten impregneren. Wij maken uw vloer dan vuil- en vochtafstotend, zodat deze langer mooi blijft. Dit is zeer zeker aan te raden, om de levensduur van uw vloer te verlengen en het vloeronderhoud van uw vloer van natuursteen te vergemakkelijken.

Vraag een gratis offerte aan voor onderhoud aan uw natuurstenen vloer

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze services op het gebied van vloeronderhoud van vloeren van natuursteen? Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen vloeronderhoud nodig. Wij adviseren u graag bij het reinigen van uw stenen vloer! Bereik ons door te bellen naar 085-064 64 24, te e-mailen naar info@floorfacility.nl of door het contactformulier in te vullen. Wilt u een prijsindicatie? Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan bij ons in Gouda!

Anderen bekeken ook:

Gietvloer reinigen | Linoleum vloer onderhouden | Vloerbedekking laten opfrissen