Wilt u meer weten over het onderhoud aan uw natuurstenen vloeren? Er zijn vele verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan marmer, hardsteen, travertin, leisteen, Granito of Terrazzo. Elke soort natuursteen verdient zijn eigen onderhoudsadvies. Met onze kennis en expertise adviseren wij u graag over het vloeronderhoud van uw natuursteen vloer.

Bewezen methodieken van natuurstenen vloeren onderhoud

In de basis werken wij met twee verschillende, duurzame methodieken bij het onderhoud aan natuurstenen vloeren. Bij de ene methode gaan wij de vervuiling van uw vloer verwijderen en weer een nette uitstraling geven. Bij de andere methode gaan wij de krassen en ingetrokken vlekken uit de vloer verwijderen.

Twister systeem (zoeten)

Met behulp van het twistersysteem reinigen wij uw stenen vloer met water en twisterdiamantschijven. De stenen vloer wordt licht opgeschuurd, zodat oppervlakkige krasjes worden weggehaald. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een lichtere diamantschijf zodat de oorspronkelijke kleur van het natuursteen weer volledig terugkeert. Deze methode biedt oplossing bij:

Renovatie (Kristalliseren)

Voor het vloeronderhoud van uw natuurstenen vloeren, maken wij ook gebruik van de kristalliseermethode. Kristalliseren doen wij zodra een stenen vloer niet meer de gewenste glans heeft. Met behulp van deze methode wordt een toplaag gecreëerd, zodat de steen mooi gaat glimmen. Er wordt een extra stap toegevoegd. Hiermee wordt de vloer verdicht en krijgt het een mooie glans. Deze methode wordt gebruikt voor het reinigen van uw stenen vloer bij:

Impregneren

Na het reinigen van uw stenen vloer is het ook mogelijk uw vloer te impregneren. Wij maken uw vloer dan vuil- en vochtafstotend, zodat deze langer mooi blijft. Dit is zeer zeker aan te raden, om de levensduur van uw vloer te verlengen.

Vraag een gratis offerte aan voor onderhoud aan uw natuurstenen vloer

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze services? Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen vloeronderhoud. Wij adviseren u hierin graag! Bereik ons door te bellen naar 085-064 64 24, te e-mailen naar info@floorfacility.nl of door het contactformulier in te vullen. Wilt u een prijsindicatie? Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!
Anderen bekeken ook:
Gietvloer reinigen | Linoleum vloer onderhouden | Vloerbedekking laten opfrissen