floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Onderhoud van natuurstenen vloeren

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en onderhouden van natuurstenen vloeren. Met onze expertise en geavanceerde technieken zorgen we voor een optimale conditie van uw marmer, graniet, travertijn en andere natuurstenen vloeren. Onze professionele aanpak en hoogwaardige producten garanderen duurzame en schitterende resultaten.

Wilt u meer weten over uw natuurstenen vloeren en het onderhoud eraan? Er zijn vele verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan marmer, hardsteen, travertin, leisteen, Granito of Terrazzo. Elke soort natuursteen verdient zijn eigen onderhoudsadvies. Met onze kennis en expertise adviseert Floor Facility Services uit Gouda u graag over het vloeronderhoud van uw vloer van natuursteen.

Bewezen methodieken van natuurstenen vloeren onderhoud

In de basis werken wij met twee verschillende, duurzame methodieken bij het onderhoud aan natuurstenen vloeren. Bij de ene methode gaan wij de vervuiling van uw vloer verwijderen en weer een nette uitstraling geven. Bij de andere methode gaan wij de krassen en ingetrokken vlekken uit de vloer verwijderen. Zo is er altijd een goede methode voor het vloeronderhoud van het natuursteen.

Onderhoud van natuurstenen vloeren

Twistersysteem (zoeten)

Met behulp van het twistersysteem reinigen wij uw stenen vloer met water en twisterdiamantschijven. Het onderhoud van uw natuurstenen vloeren gebeurt als volgt. De stenen vloer wordt licht opgeschuurd, zodat oppervlakkige krasjes worden weggehaald. Zo gaat het reinigen makkelijker. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een lichtere diamantschijf, zodat de oorspronkelijke kleur van het natuursteen weer volledig terugkeert. Deze methode van vloeronderhoud van natuursteen biedt oplossing bij:

  • Bij lichte krassen
  • Bij een doffe uitstraling
  • Ingetrokken vlekken uit de vloer verwijderen

Renovatie (kristalliseren)

Voor het vloeronderhoud van uw natuurstenen vloeren, maken wij ook gebruik van de kristalliseermethode. Kristalliseren doen wij zodra een stenen vloer niet meer de gewenste glans heeft en reinigen niet meer voldoende is. Met behulp van deze methode wordt een toplaag gecreëerd, zodat de steen mooi gaat glimmen. Er wordt een extra stap toegevoegd als wij een stenen vloer gaan reinigen. Dat maakt onze dienstverlening uniek. Hiermee wordt de vloer verdicht en krijgt het een mooie glans. Op deze manier profiteert u optimaal van het onderhoud aan uw natuurstenen vloeren.

  • Bij lichte krassen
  • Bij een doffe uitstraling
  • Ingetrokken vlekken uit de vloer verwijderen

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw natuurstenen vloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw natuurstenen vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen natuursteen. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Houten vloer reinigen | Gymzaalvloer onderhouden

Impregneren

Na het reinigen van uw stenen vloer is het ook mogelijk uw vloer te laten impregneren. Wij maken uw vloer dan vuil- en vochtafstotend, zodat deze langer mooi blijft. Dit is zeer zeker aan te raden, om de levensduur van uw vloer te verlengen en het vloeronderhoud van uw vloer van natuursteen te vergemakkelijken.

Onderhoud van natuurstenen vloeren

Vraag een gratis offerte aan voor onderhoud aan uw natuurstenen vloer

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze services op het gebied van vloeronderhoud van vloeren van natuursteen? Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen vloeronderhoud nodig. Wij adviseren u graag bij het reinigen van uw stenen vloer! Bereik ons door te bellen naar 085-064 64 24, te e-mailen naar info@floorfacility.nl of door het contactformulier in te vullen. Wilt u een prijsindicatie? Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan bij ons in Gouda!

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro