Werkwijze en Visie

Werkwijze

Wanneer een opdrachtgever ons benadert met een vraag zullen we hem of haar zo adequaat mogelijk beantwoorden en van advies voorzien. Op aanvraag geven we een passende offerte af gebaseerd op de combinatie van prijs, kwaliteit en service. Voorafgaand hieraan bezoeken één of meerdere medewerkers de locatie om de werkzaamheden verder te inventariseren. Hierna stellen we een onderhoudsplan op en plannen de werkzaamheden in samenspraak met de klant in. Na de uitvoering van de werkzaamheden vindt samen met de opdrachtgever een eindcontrole plaats.

Wij accepteren zowel losse opdrachten als opdrachten op contractbasis. Contracten hebben het voordeel dat ze planmatig onderhoud mogelijk maken.

Visie

In onze visie is Floor Facility Services een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt om zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten te voorzien van een passend advies en een passende dienstverlening. De genoegdoening van het vak zit in het afleveren van kwalitatief hoogstaande diensten op gebied van specialistisch schoonmaakwerk. Wij streven naar een perfecte combinatie van prijs, kwaliteit en service.

Bel ons!