Duurzaam Floor Care Systeem

Duurzaamheid

Wij reinigen vloeren op een duurzame manier zonder toevoeging van chemische producten. Na het reinigen en prepareren van de vloer wordt een harde twee componenten coating aangebracht die ervoor zorgt dat de vloer beschermt is en een nieuwe frisse uitstraling krijgt. De coating is in alle kleuren en transparant te verkrijgen zodat u uw vloer en tweede leven kunt geven. Geschikt voor linoleum, PVC en gietvloeren.

Net een nieuwe vloer?

Biedt uw vloer de beste bescherming met het Floor Care systeem.

Heeft u een vloer met beschadigingen of heeft de vloer niet de gewenste uitstraling? Wij kunnen de levensduur verlengen door de vloer te renoveren met de Floor Care methode.
Floor care heeft positieve gevolgen voor het milieu en uw portemonnee
• Kosten besparing op de lange termijn
• 60% reductie van het gebruik van middelen
• 30 % minder transportbewegingen
• Duurzame renovatie in plaats van vervanging
• Frisse uitstraling van uw vloer

Missie met oog op duurzaamheid

Wij streven ernaar om binnen 5 jaar een reducties van 80 % aan chemieverbruik te realiseren. Dit willen we gaan doen door de nieuwste reinigingstechnieken toe te passen, Zoals:
• Stoomreinigen
• Chemieloos strippen
• Substituten voor de huidige polymeer methodieken

Wij willen koploper zijn op het gebied van duurzaam vloeronderhoud van A tot Z. Dat betekent ook dat ons personeel de opdracht uit komt voeren in bedrijfsbussen die worden aangedreven door een elektromotor. In 2026 willen wij ons wagenpark volledig elektrisch ingericht hebben.

De ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid

De komende jaren zal de ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en circulariteit doorzetten. In de schoonmaakbranche kunnen grote stappen gezet worden op dit gebied. De tak specialistische reiniging zal een grote bijdrage leveren aan deze verandering. Het komende jaar zal er steeds meer gebruik gemaakt worden van ‘’chemieloze’’ technieken. Wetgeving en klantvragen zullen ervoor zorgen dat deze veranderingen in een stroomversnelling komen.