floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Glasbewassing

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Binnen, buiten, separatieglas? De specialisten van Floor Facility weten er raad mee. De gecertificeerde glazenwassers zorgen ervoor dat uw ramen weer echt streeploos en schoon worden. Door het gebruik van de juiste technieken, materialen en middelen laten wij uw ramen weer echt blinken!

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de reinigingsfrequentie van het buitenglas. Samen met u stellen we een gebouw specifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u.

VCA-gecertificeerd en in bezit van een VOG

Al onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG. Zij werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en planning. Goed glasonderhoud is een investering in het waarde behoud van uw bedrijfspand.

Voordelen glasbewassing Floor Facility Services

• Ontzorgen door periodieke reiniging van alle ramen en kozijnen • Glasbewassing binnen én buiten • Gebouw specifiek maatwerk behandelplan • Duidelijke kwaliteitsafspraken; • Goed opgeleide vakmensen die veilig (VCA) en vakkundig te werk gaan • Signaleringsfunctie voor plekken waar u niet dagelijks komt

Glasbewassing

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Methode

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw ruiten

Wilt u meer weten over het reinigen van uw ruiten? Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem!

Meer weten? Onze klantenservice staat voor u klaar

Zijn wij wat u zoekt en wilt u informatie over glasbewassing in Gouda? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro