floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Gevelreiniging en Glasbewassing

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Of het nu gaat om het reinigen van gevels of het reinigen van ramen, bij Floor Facility Services bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor een effectieve reiniging en onderhoud van het gebouw.

Het belang van gevelreiniging en glasbewassing

Een schone gevel met stralende glazen draagt niet alleen bij aan een positieve uitstraling en imago van uw pand, maar verlengt ook de levensduur ervan.  

Door schadelijke stoffen zoals mos, schimmel en allergenen te verwijderen, creëren we niet alleen een gezondere omgeving, maar verminderen we ook energiekosten door het behoud van isolatiematerialen.  

Naar reinigingsmethodes voor gevels>>

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de reinigingsfrequentie van het buitenglas. Samen met u stellen we een specifiek maatwerkplan op, om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te behouden. 

Naar glasbewassingsdiensten>>

Als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u, zodat we actief kunnen handelen om eventuele problemen te verhelpen.   

Wat reinigen wij?

 • Gevels
 • Dakpannen
 • Zonnepanelen
 • Binnen,-buiten en separatieglas

VCA-gecertificeerd en in bezit van een VOG

Onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG, wat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit in onze dienstverlening. Bij Floor Facility Services staan we voor zorgvuldigheid en betrouwbaarheid, omdat goed onderhoud een investering is in de waarde en behoud van uw pand. 

Reinigingsmethodes voor gevels

Softwash Methode (lage druk)  

Met de Softwash methode gebruiken we een mild reinigingsmiddel en lage druk om veilig vuil, algen, mos en andere verontreinigingen te verwijderen. Deze methode zorgt voor een grondige reiniging zonder het risico op beschadiging aan kwetsbare oppervlakken.  

Hogedruk Reiniging  

De traditionele hogedruk reiniging is uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil, algen, graffiti en andere verontreinigingen van uw gevel. Deze methode zorgt voor een direct zichtbare verbetering van uw gevel.  

Voordelen van de Softwash methode:  

 • Grondige reiniging  
 • Verwijderd de grote vervuilingen

Voordelen van de Hogedruk Reiniging:  

 • Krachtig  
 • Efficiënt  
Foto voor en na gevelreiniging

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Systeem

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw glas of gevel!

Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem!

Onze glasbewassingsdiensten

Of het nu gaat om ramen aan de binnen- of buitenkant van uw pand, onze specialisten zorgen voor een grondige reiniging, zonder strepen of vlekken achter te laten. Ook voor separatieglas bieden we specifieke reinigingsmethodes aan om een helder en streeploos resultaat te garanderen. 

Voordelen van onze glasbewassingsdiensten:

 •   Streeploze reiniging 

Onze specialisten zorgen voor een streeploze reiniging, waardoor uw ramen er weer als nieuw uitzien.  

 • Professionele service  

Wij bieden een professionele en betrouwbare service, waarbij we streven naar het maximaal haalbare resultaat. 

 

 • Veiligheid  

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en werken volgens strikte veiligheidsnormen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid tijdens het reinigen van uw ramen! 

 • Maatwerk  

Wij bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget, zodat u altijd de beste service krijgt voor een eerlijke prijs.  

Glasbewassing

Meer weten? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Zijn wij wat u zoekt en wilt u meer informatie over glasbewassing of gevelreiniging? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro