floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Dieptereiniging sanitair

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Hygiëne, schoon en fris sanitair. Dat zijn de basisvereisten van elke professionele organisatie. Uw gasten en medewerkers gaan er graag vanuit dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen goed worden onderhouden, maar naarmate de tijd verstrijkt worden plaatsen buiten de gebaande paden (ernstig) vervuild.

Het belang van dieptereiniging sanitair

Diepte reiniging van sanitair is cruciaal voor het behoud van een schone en hygiënische omgeving, voor de bezoekers en werknemers.

Door het gebruik van geavanceerde technieken, zoals een stoomextractie machine, worden bacteriën, schimmels en andere schadelijke micro-organismen effectief gedood. Dit voorkomt de verspreiding van ziektes en zorgt voor een gezondere werkomgeving, wat kan leiden tot minder ziekteverzuim.

Naar werkzaamheden>>

Daarnaast helpt grondige reiniging bij het verwijderen van hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag, wat de levensduur van sanitaire installaties verlengt en defecten vermindert.

Een goed onderhouden sanitair draagt bij aan een frisse uitstraling en een prettige geur. Dit kan resulteren in comfort en welzijn van zowel medewerkers als bezoekers.

Kortom, diepte reiniging van sanitair is essentieel voor een veilige, gezonde en aangename omgeving.

Foto voor en na reinigen toilet

Werkzaamheden

Wij bieden verschillende reinigingsdiensten aan, waarbij we gebruik maken van gespecialiseerde technieken en apparatuur om uw sanitair grondig te reinigen. Onze diensten omvatten:

Stoom extractie machine   

Dit is een machine wat gebruik maakt om de oppervlakte te reinigen en desinfecteren. Tijdens het reinigen van deze oppervlakte worden bacteriën, schimmels en andere organisme gedood en vuil en vet opgelost.   

Vloerreiniging

Grondig reinigen van de vloeren in de sanitaire ruimtes.

Kalkaanslag verwijderen

Verwijderen van kalkaanslag van kranen, tegels en wanden met speciale reinigingsmiddelen.

Wasbakken/toiletpotten  

Het grondig reinigen en desinfecteren van de wasbakken en toiletpotten. 

Voegen reinigen   

Tussen de voegen kunnen vuil, schimmel en zeepresten zich verzamelen. Door borstels en een speciaal reinigingsmiddel te gebruiken lukt het ons om vuil te verwijderen en de voegen weer schoon te maken.   

Kitranden   

Overgebleven kitranden weghalen rond bijvoorbeeld wasbakken, toiletpotten en douches. Hier kunnen schimmels en vuil zich verzamelen.   

Roosterschoonmaken   

Het ventilatierooster in de sanitaire ruimtes schoonmaken van stof en vuil.    

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Systeem

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw sanitair

Wilt u meer weten over het reinigen van uw sanitair? Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem!

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro