floorfacility-logo-diap

< Home

Meubelreiniging en kleden

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Floor Facility is uw partij voor het reinigen en onderhouden van meubilair en vloerkleden. Of het nou gaat om 1 meubel bij u thuis of om 1.000 stoelen op kantoor. Wij kunnen u helpen.

De specialist in meubelreiniging

Voor het reinigen van meubilair is Floor Facility Services de specialist die u zoekt. Diverse stofferingen als synthetisch, katoen, wol en leer kunnen wij effectief,  veilig en duurzaam reinigen.

Bankstel

Zodra u vlekken heeft in uw bankstel en u deze niet meer kunt verwijderen, kunnen wij u helpen. Floor Facility Services zal uw bankstel professioneel reinigen met behulp van stoom. Door deze methode worden de vlekken verwijderd en wordt de levensduur van uw bankstel verlengd. Ongeacht het soort stof van het bankstel, de medewerkers van Floor Facility Services kunnen bij u aan de slag.

Bureaustoel of vergaderstoel

Zowel op uw werk als thuis maakt u gebruik van stoffen bureaustoelen. In deze stoelen gaat gemakkelijk stof of andere vervuiling zitten. De specialisten van Floor Facility Services reinigen de stoelen op basis van de sproei-extractie methode. Deze methode zorgt ervoor dat de stoel tot diep in de vezel wordt gereinigd. Heeft u een enkele stoel thuis of 1.200 stoelen bij u op kantoor? Dat is geen probleem voor de specialisten van Floor Facility Services!

Vloerkleed

Is uw vloerkleed vuil? Floor Facility Services beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed een tweede leven te geven. Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.

De prijs voor het reinigen van uw kleed bedraagt: €103,31 ex btw

We bieden een handige ophaal- en bezorgservice voor uw tapijten binnen een straal van 50 kilometer vanaf Gouda. Voor slechts €25,00 (exclusief btw) halen we uw tapijt op en brengen we het weer bij u terug.

Voor tapijten die zich buiten deze straal bevinden, maken we graag een op maat gemaakte offerte voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoe het werkt:

  1. U brengt het kleed naar ons kantoor of wij halen het kleed op.
  2. Uw kleed wordt professioneel gereinigd – Intensief stofzuigen met een borstelzuiger, volledig uitspoelen van vervuiling, na-draaien met een bonnetpad voor het verwijderen van laatste vervuiling.
  3. Uw kleed wordt gedroogd.
  4. Uw kleed wordt in folie gewikkeld met uw naam erop.

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro