Voor het reinigen van meubilair is Floor Facility Services de specialist die u zoekt. Diverse stofferingen als synthetisch, katoen, wol en leer kunnen wij effectief en veilig reinigen.

Bankstel

Zodra u vlekken heeft in uw bankstel en deze er niet meer uitgaan, kunnen wij u helpen. Floor Facility Services kunt uw bank professioneel reinigen met behulp van stoom. Door deze methode worden de vlekken verwijderd en wordt de levensduur van uw bank verlengd. Ongeacht het soort stof op het bankstel, de medewerkers van Floor Facility Services kunnen bij u aan de slag.

Bureaustoel of vergaderstoel

Zowel op uw werk als thuis maakt u gebruik van stoffen bureaustoelen. In deze stoelen gaat gemakkelijk stof of andere vervuiling zitten. De specialisten van Floor Facility Services reinigen de stoelen op basis van de sproei-extractie methode. Deze methode zorgt ervoor dat de stoel tot diep in de vezel wordt gereinigd. Heeft u een enkele stoel thuis of 1.200 stoelen bij u op kantoor? Dat is geen probleem voor de specialisten van Floor Facility Services!

Kleed

Is uw vloerkleed vuil? Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren. Floor Facility Services beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven. Voordat we uw tapijt reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt.