floorfacility-logo-diap

Specialistische Diensten

Naast het reinigen en onderhouden van vloerbedekking en meubilair heeft Floor Facility Services zich gespecialiseerd in een aantal andere diensten. Onze vakbekwame medewerkers voeren deze opdrachten effectief en veilig uit.

Werkplekreiniging

Door het reguliere schoonmaakwerk wordt een werkplek niet brandschoon. Wij zorgen voor een grondige en desinfecterende reiniging van uw gehele werkplek, inclusief meubilair en uw toetsenborden, muizen en beeldschermen.

Keuken

Dagelijks onderhoud van professionele keukens is niet voldoende om fornuizen, kasten en moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed schoon te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw keuken geheel voldoet aan de normen van hygiëne.


Hardware reiniging

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de serverruimtes. Dit wordt door Floor Facility Services vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.


Opleverschoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in het schoon opleveren van bouwprojecten. Hierbij moet u denken aan bouwprojecten met oppervlaktes van duizenden vierkante meters. Floor Facility Services zorgt ervoor dat de uitvoerder, projectleider en werkvoorbereider geen omkijken meer hebben naar de eindschoonmaak van het project.

Sanitair

Het schoon en fris houden van de sanitaire ruimten is het meest uitdagende onderdeel binnen de schoonmaakbranche. De wc’s en urinoirs op met name scholen, sportaccommodaties en cafés kunnen onfris blijven ruiken. Floor Facility Services reinigt uw sanitair tot deze weer volledig hygiënisch en fris is.

Glasbewassing

Binnen, buiten of separatieglas? De specialisten van Floor Facility Services weten er raad mee. De gecertificeerde glazenwassers zorgen ervoor dat uw ramen weer streeploos en schoon worden opgeleverd. Door het gebruik van de juiste technieken, materialen en middelen laten wij uw ramen weer blinken!

Onze service is uw gemak

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u meer weten over het reinigen van harde vloeren? Met onze specialistisch kennis bent u bij ons aan het juiste adres.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro