Over Floor Facility Services

Floor Facility Services b.v. is sinds 2017 de naam van ons bedrijf dat reeds vanaf 1990 werkzaam is in het specialistisch reinigen van vloeren en meubels. In de loop der jaren zijn daar andere specialistische diensten bijgekomen. Met ons hechte team van ruim vijfentwintig medewerkers staan wij garant voor een optimale combinatie van prijs, kwaliteit en service.

Kernwaarden

Wij voelen ons verantwoordelijk om zowel onze zakelijke als onze particulieren klanten te voorzien van een passend advies. De genoegdoening van het vak zit bij ons in het afleveren van een kwalitatief hoogstaande dienst op het gebied van specialistisch schoonmaakwerkzaamheden.

Visie

Wij streven naar het continu verbeteren van onze dienstverlening. Door nieuwsgierig te zijn streven we ernaar u te voorzien van het juiste advies met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van vloeronderhoud en specialistische reiniging. Duurzaamheid onderhoud speelt hierin een grote rol. Onze visie is daarom ook om het gebruik van chemische producten te reduceren en het gebruik van elektrische voertuigen te implementeren. Wij wensen gezonde werknemers en enthousiaste klanten te kunnen verzorgen zodat we positief herinnert zullen worden!

Missie met oog op duurzaamheid

Wij streven ernaar om binnen 5 jaar een reducties van 80 % aan chemievebruik te realiseren. Dit willen we gaan doen door de nieuwste reinigingstechnieken toe te passen, Zoals:
• Stoomreinigen
• Chemieloos strippen
• Substituten voor de huidige polymeer methodieken

Wij willen koploper zijn op het gebied van duurzaam vloeronderhoud van A tot Z. Dat betekent ook dat ons personeel de opdracht uit komt voeren in bedrijfsbussen die worden aangedreven door een elektromotor. In 2026 willen wij ons wagenpark volledig elektrisch ingericht hebben.

Opgeleid en ervaren

Floor Facility Services zet altijd goed opgeleid, ervaren en representatief personeel in. Wij kunnen werkzaamheden op korte termijn uitvoeren. Wij hebben ook veel ervaring met en kennis van het beheren en uitvoeren van landelijke accounts.

Wij reinigen en onderhouden tapijt, kleden, gestoffeerd meubilair, linoleumvloeren, natuursteen- en siergrindvloeren, houten vloeren, pvc-vloeren, rubber vloeren en sportvloeren voor onder andere:
• overheidsinstellingen
• financiële instellingen
• onderwijsinstellingen
• verpleeg- en verzorgingsinstellingen
• kantoren
• schoonmaakbedrijven
• particulieren

Specialistische diensten

Vanuit de praktijk van het uitvoeren van opdrachten voor onze klanten heeft Floor Facility Services zich in de loop van jaren bekwaamd in andere specialistische diensten. Hiertoe behoren: dieptereiniging keukens, dieptereiniging sanitair, werkplekreiniging, bouwservices.

Informeer wat wij eventueel meer kunnen doen dan de beschreven diensten.

Vestigingen in Gouda en Amsterdam

Naast de hoofdvestiging in Gouda werken we vanuit nevenvestiging te Amsterdam. Hierdoor hebben we kortere aanrijdtijden in verschillende delen van het land, zo kunnen we u snel van dienst zijn.