floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Hardware reiniging

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Een schone en frisse werkomgeving is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Onze professionele Hardeware reiniging zorgt voor productieve werkplek en een hygiënische uitstraling.

Het belang van hardware reiniging

Door het gewone schoonmaakwerk wordt een werkplek niet brandschoon.

Een verzorgde werkplek is voorzien van schone toetsenborden, beeldschermen, computerkasten (CPU) en telefoons, waardoor medewerkers of bezoekers zich niet alleen gelukkig voelen, maar het zorgt ook voor een gezonde werkomgeving wat de productiviteit verhoogt. Met behulp van onze specilisatie in hardware reiniging kan de hardware hygiënisch schoon gehouden worden. Denk hierbij aan het schoonmaken van toetsenborden, computerschermen en het schoonmaken van serverruimtes. Deze werkzaamheden worden door Floor Facility vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.

Van vervuild naar verfrissend

Voor de meeste mensen is het toetsenbord een van de meest gebruikte tools op de werkplek. Maar na verloop van tijd verzamelen zich allerlei ongewenste deeltjes tussen de toetsen, zoals stof, kruimels en zelfs bacteriën. Dit kan niet alleen de levensduur van uw toetsenbord verminderen, maar ook een broeinest van ziektekiemen worden.

Hardware reiniging
Hardware reiniging

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Methode

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw werkplek

Wilt u meer weten over het reinigen van uw werkplek? Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem!

De voordelen van werkplekreiniging

Bij ons Floor Facility begrijpen we dat een schone werkplek essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Of u nu een kantoor, een winkel of een andere zakelijke ruimte heeft, het handhaven van een hygiënische omgeving heeft veel voordelen. Een schone en georganiseerde werkplek bevordert de productiviteit. Werknemers kunnen zich beter concentreren en effectiever werken in een opgeruimde omgeving.

Verbeterde productiviteit

Een schone en opgeruimde werkplek creëert een prettige omgeving waarin werknemers efficiënter kunnen werken. Door afleidingen te minimaliseren en een georganiseerde ruimte te bieden, kunnen uw medewerkers zich beter concentreren en hun taken sneller voltooien.

Gezondere werkomgeving

Werkplekreiniging verwijdert stof, allergenen en ziektekiemen die zich kunnen ophopen op oppervlakken en in de lucht. Dit leidt tot een verminderd risico op ziektes en allergische reacties, wat resulteert in een lager ziekteverzuim en gezondere werknemers.

Positief bedrijfsimago

Een schone en verzorgde werkplek maakt een goede indruk op zowel uw werknemers als uw klanten. Het toont professionaliteit, aandacht voor detail en zorgt voor vertrouwen. Een positief bedrijfsimago kan uw klantrelaties versterken en nieuwe klanten aantrekken.

Verlengde levensduur
van meubilair en apparatuur

 Regelmatige reiniging en onderhoud van uw werkplek helpen bij het behoud van uw meubilair, vloeren en apparatuur. Door stof, vuil en slijtage te verminderen, kunt u de levensduur van uw investeringen verlengen en besparen op vervangingskosten.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro