Meubelreiniging en onderhoud

Voor het reinigen van meubilair is Floor Facility Services de specialist die u zoekt. Diverse stofferingen als synthetisch, katoen, wol en leer kunnen wij effectief en veilig reinigen.

Bankstel

Zodra u graag uw bankstel wilt laten reinigen dan kan Floor Facility Services u helpen door uw bank professioneel te laten reinigen. Met behulp van de stoom kan floor facility services vlekken in de vuile bank verwijderen. Een bank zit gevuld met vlekken, stof en andere vervuiling. Soms is de vervuiling niet te zien. Door uw bank specialistisch te laten reinigen wordt de levensduur verlengt.

Bureaustoel of vergaderstoel

Zowel op uw werk als thuis maakt u veelal gebruik van stoffen bureaustoelen. In deze stoffen stoelen gaat gemakkelijk stof zitten of andere vervuiling. Omdat u vaak van de meubels gebruik maakt kunnen wij ons voorstellen dat deze schoon en fris moeten zijn. De specialisten van Floor Facility reinigen de stoelen en meubels op basis van sproei extractie zodat tot diep in de vezel van het product de stof en vervuiling kan worden verwijderd. Heeft u een enkele stoel thuis of 1200 stoelen bij u op kantoor staan? De specialisten van Floor Facility kunnen de aantallen aan.

Lederen meubels

Wij maken onderscheid tussen twee verschillende soorten leer. Een met een dichte structuur en een met een open structuur. Leer met een dichte structuur heeft een beschermlaag gekregen, vaak in de vorm van een verflaag om het intrekken van vervuiling en vloeistof te voorkomen. Leer met een open structuur heeft dit niet en maakt deze soort daarom lastig in onderhoud. Beide soorten kunnen door onze specialisten worden behandeld.

Kleed

Is uw vloerkleed vuil wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren. Floor Facility Services beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw vloerkleed weer een tweede leven te geven.