floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Werkplekreiniging

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Een hygiënische werkplek zorgt voor een gezonde werkomgeving. Schone toetsenborden, beeldschermen, serverruimten en muizen verhoogt de productiviteit van de werknemers en zorgt voor een rustige omgeving.

Bureaustoel dieptereiniging

Met behulp van een sproei-extractie machine wordt de stoel met water in gesproeid. Vervolgens wordt het vuile water direct uit de stoel opgenomen, waardoor al het vuil wordt verwijderd.

Toetsenbord

Wist u dat er meer bacteriën op een toetsenbord zitten dan op een wc-bril? Daarom is het van belang dat deze goed gereinigd wordt. Met behulp van een compressor wordt met lucht de vervuiling uit het toetsenbord geblazen. Hierna wordt alle vervuiling verwijderd met desinfectant.

Muis en beeldscherm

De muis en het beeldscherm worden afgenomen en ontdaan van stof en vettigheid. Naast het schoonmaken van uw muis en beeldscherm kunnen wij op aanvraag uw hardware reinigen. Denk hierbij aan het schoonmaken van computerkasten en serverruimtes. Deze werkzaamheden worden door Floor Facility vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.

Hardware reiniging

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Systeem

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw werkplek

Wilt u meer weten over het reinigen van uw werkplek? Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem!

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro