floorfacility-logo-diap

Contact & vragen

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem contact op met één van onze specialisten of bekijk onze veelgestelde vragen.

Bel ons

085-064 64 24

Mail ons

info@floorfacility.nl

Bezoek ons

Meridiaan 21 2801 DA Gouda

Contactformulier

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro

Veelgestelde vragen

De witte waas is het resultaat van bouwstof dat op de vloer zit geplakt, deze witte waas dient geschrobd te worden en vervolgens te worden opgenomen in de waterzuiger. In onze blog delen wij eenvoudige effectieve tips om uw pvc vloer te onderhouden. Als het zelf reinigen en/of dweilen niet werkt kunnen wij u hierbij helpen! 

Stuur de onderstaande gegevens naar ons:

  • Naam en achternaam
  • Woonplaats
  • Soort vloer/meubelstuk/sanitair/keuken (foto meesturen)
  • Aantal vierkante meters

Mail deze gegevens naar: info@floorfacility.nl en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel

Wij zijn beschikbaar voor opdrachten door heel Nederland. Voor kleinere opdrachten streven wij ernaar om efficiëntie te maximaliseren, door deze opdrachten te combineren met andere opdrachten in dezelfde regio. Voor de mogelijkheden kunt u ons een bericht sturen.

Vloeronderhoud is veelzijdig en onze medewerkers komen bijna iedere dag op andere locaties om vloeren weer te laten stralen. Wij begrijpen dus heel goed dat werken bij Floor Facility Services leuk en afwisselend is. Het is goed om te weten dat we voornamelijk vloeronderhoud uitvoeren. Zou je willen solliciteren? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier 

Wij reinigen het kleed in het bedrijfspand van Floor Facility Services. Als uw adres zich binnen 50 kilometer van ons kantoorpand bevindt, kunnen wij uw kleed kosteloos ophalen. Indien het kleed zich verder dan 50 kilometer bevindt van ons kantoorpand, dan rekenen we een bedrag van €0,63 per kilometer.

Wanneer uw vloer beschadigingen heeft, bijvoorbeeld door het schuiven van stoelen, kunnen wij de vloer behandelen met een coating waardoor deze beschadigingen zullen verdwijnen. Helaas kunnen we een diepe kras niet verhelpen. Met behulp van een foto van de vloer kunnen we bepalen of deze beschadiging te verhelpen is. U kunt de foto versturen naar: info@floorfacility.nl.

Wij werken in de ochtend, middag en avonduren van 7:00 tot 23:00, buiten deze standaard werktijden zijn we beschikbaar in overleg. Wij zijn ook beschikbaar voor calamiteiten.

Ja, wij reinigen en impregneren meubels op locatie. Het reinigen van kleden zou ook op locatie mogelijk zijn, mits dit een locatie is waar we voldoende ruimte hebben om het kleed te reinigen en om het kleed te laten drogen. We zullen water gebruiken waardoor de vloer vochtig kan worden.

Wij reinigen alle soorten bekleding, voor een passend advies kunt u een foto van het meubelstuk meesturen bij de offerteaanvraag.

De gemiddelde droogtijd is tussen de 4 en 6 uur.

De gemiddelde droogtijd van een coating is 6 uur, na 12 uur mogen er weer spullen op de vloeren gezet worden.

ISO 9001: Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.

ISO 14001: Dit is een norm die eisen stelt aan milieuonderdelen en de onderdelen van de activiteiten, producten en diensten van een organisatie die in wisselwerking kunnen staan met het milieu.

NEN 4400: Dit is een norm die eisen stelt waarmee organisaties kunnen aantonen of ze de financiële zaken goed geregeld hebben.

Ja, we bieden beide opties aan. U kunt ervoor kiezen om uw meubels zelf te verplaatsen of ons team kan dit tegen een extra vergoeding voor u doen. Deze kosten worden duidelijk gecommuniceerd voorafgaand aan de afspraak.

Ja, met behulp van ons Floor Care Systeem  zorgen we voor een vermindering van chemiegebruik tot wel 80 % binnen 5 jaar. Door de nieuwste reinigingstechnieken toe te passen zoals: stoomreinigen, chemieloos strippen en substituten voor de huidige polymeer methodieken willen we koploper zijn op het gebied van duurzaam vloeronderhoud.

Dit ligt aan de grootte van de opdracht, wij zijn erg flexibel. Soms kunnen we dezelfde dag nog langskomen om te starten.

Wij rekenen €125,- inclusief btw voor het reinigen van een vloerkleed. Hier komt €0,63 per kilometer bij als we het kleed niet binnen een straal van 50 kilometer kunnen halen/ brengen.

Met behulp van een intensieve reinigingsbeurt kunnen wij uw vloer reinigen en de vloer stroef en schoon maken. Dit zorgt voor een nieuwe frisse uitstraling!

De minimale prijs die we hanteren voor het reinigen van een vloer bedraagt: €175,00, dit geldt ook voor een klein halletje of kleine ruimte. We kijken daarna per opdracht naar de vervuiling en grootte van het project.

Met behulp van een intensieve tapijtreinigingsbeurt gecombineerd met een product dat nare geurtjes doet verdwijnen kunnen wij u helpen!

Wij kunnen de meeste vlekken verwijderen door middel van professionele reiniging. Soms bij koffie of bloed kan dit wat lastiger zijn, voornamelijk als de vlek helemaal in de vezel van de vloer is getrokken. Wij ontvangen graag een foto van de vlek, zodat we kunnen inschatten of wij de vlek kunnen verwijderen. Deze foto kunt u mailen naar info@floorfacility.nl