Als u zoekt naar een specialist op het gebied van duurzaam vloeronderhoud, neem dan contact op met Floor Facility Services B.V. Wij reinigen vloeren op een duurzame manier, zonder toevoeging van chemische producten. Na het reinigen en prepareren van de vloer wordt een twee componenten coating aangebracht die ervoor zorgt dat de vloer beschermd is en een nieuwe frisse uitstraling krijgt. De coating is in alle kleuren en transparant te verkrijgen zodat u uw vloer een tweede leven kunt geven. Geschikt voor linoleum, pvc en gietvloeren. Nadat de coating is aangebracht, wordt er geen gebruik meer gemaakt van chemie. Dit zorgt ervoor dat het vloeronderhoud duurzaam gebeurt.

Duurzaam vloeronderhoud voor uw nieuwe vloer

Heeft u net een nieuwe vloer? Wij garanderen u de meest optimale bescherming voor uw vloer met ons zelfontwikkeld Floor Care Systeem. Is uw vloer al wat ouder en heeft u een vloer met beschadigingen of heeft de vloer niet de gewenste uitstraling? Wij verlengen de levensduur door de vloer te renoveren door middel van de Floor Care-methode, die duurzaam vloeronderhoud garandeert.

De Floor Care-methode

Met de Floor Care-methode maakt ons bedrijf uit Gouda uw vloer schoon met milieuvriendelijke middelen, die langdurig zorgen voor een goed uitziende vloer, dankzij de vuilafstotende laag. De Floor Care-methode heeft daarnaast vele andere voordelen, waarvan onder andere:

 • Kostenbesparing op de lange termijn
  • 60% reductie van het gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen
  • 30 % minder transportbewegingen, aangezien de vloer minder vaak schoongemaakt hoeft te worden
  • Duurzame renovatie in plaats van vervanging
  • Frisse uitstraling van uw vloer
  • Nooit meer aanbrengen van vloerwas

Missie met oog op duurzaamheid

Wij streven ernaar om binnen vijf jaar 80% minder schadelijke stoffen te gebruiken bij duurzaam vloeronderhoud. Dit willen we doen door de nieuwste reinigingstechnieken toe te passen. Dit zijn technieken als:

 • Stoomreinigen
  • Chemieloos strippen
  • Gebruik van middelen die qua werking lijken op middelen met schadelijke stoffen, maar die geen schadelijke stoffen bevatten.

Schakel een ambitieuze specialist in


Wij hebben vergaande ambities op het gebied van duurzaam vloeronderhoud. Wij willen koploper zijn op het gebied van duurzaam vloeronderhoud van A tot Z. Dat betekent ook dat ons personeel de opdracht uit komt voeren in bedrijfsbussen die worden aangedreven door een elektromotor. In 2026 willen wij ons wagenpark volledig elektrisch ingericht hebben. Vindt u een schone, goed uitziende vloer belangrijk, maar geeft u ook om het milieu? Schakel ons dan in voor uw duurzaam vloeronderhoud. Bel naar 085-064 64 24 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@floorfacility.nl, of vul het contactformulier in. Daarna maken we een passende offerte voor u.

Anderen bekeken ook:

Onderhoud harde vloeren | Linoleum vloer onderhouden | Natuurstenen vloeren onderhoud