floorfacility-logo-diap

< Home

Locaties

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Floor Facility Services heeft verschillende locaties in Nederland. Hierdoor kunnen wij voor al onze diensten landelijke dekking aanbieden.

Hoe kunnen wij u helpen met vloeronderhoud of andere specialistische diensten bij uw bedrijf?

Wij van Floor Facility helpen bedrijven met specialistisch vloeronderhoud in panden. Daarbij streven we naar een duurzame omgeving, waarbij we door middel van specialistisch advies, de beste uitstraling voor uw bedrijf willen creëren.

Soorten vloeren die we behandelen

Er zijn verschillende soorten vloeren die we bij Floor Facility behandelen. Hierbij maakt het niet uit of het een oude of nieuwe soort vloer is. Zowel oud, als nieuw reinigen wij. Hieronder staan de vloeren die wij reinigen:

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Hoe gaan wij te werk?

Kennismakings
gesprek

Vloer bekijken /
Test zetten

onderhoudsadvies uitbrengen

Vloeronderhoud uitvoeren

Onze Diensten

Duurzaam vloeronderhoud

Het Floor Care Systeem

Bespaar kosten door uw vloer te renoveren
in plaats van te vervangen.


PVC

Effectief en veilig reinigen

Periodiek onderhoud
Renovatie


Linoleum

Reinigen, opwrijven en renoveren

Floor Facility Services reinigt en onderhoudt vaak linoleum vloeren. Dit type vloer wordt veel toegepast in onder meer kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen.

Meubelreiniging

Bankstel, bureaustoel, kleed

Voor het reinigen van meubilair is Floor Facility Services de specialist die u zoekt. Diverse stofferingen als synthetisch, katoen, wol en leer kunnen wij effectief en veilig reinigen.

Tapijt

Wol, katoen en synthetisch

Periodieke reiniging (koolzuurmethode)
Dieptereiniging (sproei extractie)


Specialistische diensten

Keuken, sanitaire ruimtes

Naast reiniging en onderhoud van vloerbedekking en meubilair heeft Floor Facility Services zich verder gespecialiseerd in een aantal diensten.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro

Laat uw oude vloer renoveren

Is uw vloer versleten, beschadigd of mist hij zijn vroegere glans? Maak u geen zorgen, want bij Floor Facility hebben we de perfecte oplossing voor u. Ons gespecialiseerde schoonmaakbedrijf is toegewijd aan het reinigen en onderhouden van vloeren, en we bieden nu ook duurzame renovatiediensten aan om uw oude vloer nieuw leven in te blazen. Ontdek de voordelen van het laten renoveren van uw vloer door Floor Facility!

Duurzame vloerrenovatie

Besparing van tot 80% chemie verbruik

Bij Floor Facility geloven we sterk in duurzaamheid. In plaats van uw oude vloer volledig te vervangen, bieden wij duurzame renovatieopties aan. Door gebruik te maken van onze Floor Care Methode, herstellen we uw vloer in zijn oorspronkelijke glorie. En dit op een duurzame manier

Kostenbesparing

Het vervangen van een complete vloer kan een grote financiële last met zich meebrengen. Gelukkig biedt Floor Facility een kosteneffectieve oplossing met vloerrenovatie. Door uw oude vloer te laten renoveren, bespaart u aanzienlijk op de kosten van een nieuwe vloer, wordt de levensduur verlengd en wordt periodiek onderhoud effectiever

Floor
Care Methode

Hoe werkt het >>