floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Bouw-, opleverschoonmaak

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Wij zijn gespecialiseerd in het schoon opleveren van bouwprojecten. Hierbij moet u denken aan bouwprojecten met oppervlaktes van duizenden vierkante meters. Floor Facility Services zorgt ervoor dat de uitvoerder, projectleider en werkvoorbereider geen omkijken meer hebben naar de eindschoonmaak van het project.

Wat vinden wij belangrijk?

Bij Floor Facility Services staat kwaliteit bovenaan. Met een goed opgeleid team zorgen wij ervoor dat onze schoonmaakdiensten voldoen aan uw specifieke behoeften.   

Een bouwproject kan natuurlijk heel complex zijn, daarom vinden wij het belangrijk dat we de zorgen over de eindschoonmaak kunnen afnemen bij de uitvoerder. Door ons flexibel inzetbare personeel zorgen wij ervoor dat wij ons kunnen aanpassen op uw schema.  

Werkzaamheden

Een grondige bouw- en opleverschoonmaak is van essentieel belang. Floor Facility Services garandeert een vlekkeloze afwerking, waardoor het pand klaar is voor gebruik. 

Afnemen van alle liggende delen in het pand 

Wij zorgen ervoor dat ieder losliggend onderdeel gereinigd wordt en afgenomen, waardoor alles weer stofvrij is. Dit kan zijn op uw: kozijn, deur, leuning etc.  

Glasbewassing 

Floor Facility Services is gecertificeerd en heeft jarenlang ervaring in het reinigen van binnen en buiten glas, maar ook separatieglas.  

Vloeren reinigen   

Wij reinigen de vloeren van stof en vuil. Wij reinigen verschillende soorten vloeren, denk aan linoleum, PVC of gietvloeren. 

Wist u al dat wij helpen met de Bouw-, oplever schoonmaak van verschillende Retail winkels? Wij behandelen o.a. de Zeeman, Xenos & SoLow

Foto van klanten oplever-schoonmaak; Zeeman, Xenos en SoLow

Meer weten? Onze klantenservice staat voor u klaar

Zijn wij wat u zoekt en wilt u informatie over Bouw-, opleverschoonmaak? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Systeem

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw bouwproject

Wilt u meer weten over het reinigen van uw bouwproject? Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem!

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro