floorfacility-logo-diap

< Specialistische Diensten

Dieptereiniging van keukens

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Heeft u problemen met de dagelijkse schoonmaak van uw keuken en bent u op zoek naar een bedrijf voor de dieptereiniging van uw keukens? Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om voedsel in een schone omgeving te bewerken.

De juiste dieptereiniging van de keuken is essentieel. Het voorkomt de aanraking van voedsel met bacteriën. Ondanks het schoonmaken van de keuken door uw personeel, krijgen vuil en ongedierte vrij spel. Met behulp van onze services helpen wij u dit voorkomen.

Voorkom voedingsbodems voor bacteriën

Op plekken die lastig te bereiken zijn, bouwen organische en anorganische vervuiling (vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) zich op. Hierdoor ontstaan voedingsbodems voor bacteriën. Uiteindelijk voldoen keukens niet meer aan de minimumeisen van hygiëne en de HACCP-normen. Een professionele dieptereiniging voor uw keuken is noodzakelijk om dit te verhelpen.

De medewerkers van Floor Facility Services behandelen keukens met een dieptereiniging. Onze ervaren, representatieve en goed opgeleide professionals werken volgens de HACCP-normen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze service voorkomt u dat de voedselveiligheid in gevaar komt, en door onze schoonmaakwerkzaamheden ontlasten wij u en uw personeel.

De voordelen van professionele dieptereiniging bij keukens

  • 100% hygiënisch en schoon
  • Dieptereiniging van keukens volgens de HACCP-normen
  • Voldoet aan de allerhoogste eisen
  • Ontlast uw personeel
  • Verlengt de levensduur van uw apparatuur
  • Minder storingen

Meer weten? Onze klantenservice staat voor u klaar

Zijn wij wat u zoekt en wilt u informatie over dieptereiniging voor keukens? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.

Dieptereiniging van keukens

Gratis Advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Floor
Care Systeem

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp
Bij het reinigen van uw keuken

Wilt u meer weten over het reinigen van uw keuken? Wij helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie? Wij lossen het op!

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro