Heeft u problemen met de dagelijkse schoonmaak van uw keuken en bent u op zoek naar een bedrijf voor de dieptereiniging van uw keukens? Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om voedsel in een schone omgeving te bewerken.

De juiste dieptereiniging van de keuken is essentieel. Het voorkomt de aanraking van voedsel met bacteriën. Ondanks het schoonmaken van de keuken door uw personeel, krijgen vuil en ongedierte vrij spel. Met behulp van onze services helpen wij u dit voorkomen.

Voorkom voedingsbodems voor bacteriën

Op plekken die lastig te bereiken zijn, bouwen organische en anorganische vervuiling (vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) zich op. Hierdoor ontstaan voedingsbodems voor bacteriën. Uiteindelijk voldoen keukens niet meer aan de minimumeisen van hygiëne en de HACCP-normen. Een professionele dieptereiniging voor uw keuken is noodzakelijk om dit te verhelpen.

Met de medewerkers van Floor Facility Services voorzien wij keukens in Gouda van dieptereiniging. Onze ervaren, representatieve en goed opgeleide professionals werken volgens de HACCP-normen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze service voorkomt u dat de veiligheid van voedsel in gevaar komt en wordt personeel ontlast. 

Meer weten? Onze klantenservice staat voor u klaar

Zijn wij wat u zoekt en wilt u informatie over dieptereiniging voor keukens in Gouda? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.

Anderen bekeken ook:

Rubber vloeren | Pvc-vloer onderhouden | Gietvloer reinigen