Onderhoud van harde vloeren

Hoe onderhoudt u harde vloeren? Wij van Floor Facility Services in Gouda zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van harde vloeren. Duurzaamheid en vloeronderhoud is de toekomst en Floor Facility Services in Gouda is een van de koplopers op het gebied van vloeronderhoud. We hechten waarde aan eerlijk en professioneel advies waarbij de focus ligt op het zo duurzaam mogelijk behandelen van uw vloer. Er zijn namelijk vele verschillende soorten harde vloeren op de markt. Vele van deze vloeren hebben ieder een eigen onderhoud nodig. Zo heeft een houten vloer een andere behandeling nodig dan een natuurstenen vloer. Daarom is een goed vloerenplan en onderhoud van uw harde vloeren van groot belang.

Wij helpen bedrijven met het opstellen van zo’n vloerenplan. Zo verlengen wij de levensduur van uw vloer en blijft deze het visitekaartje van uw pand.

Deze services bieden wij voor het onderhoud van harde vloeren

  • Volledig ontzorgen met behulp van het opstellen van een vloerenplan
  • Nieuwste en meest duurzame ontwikkelingen op het gebied van onderhoud aan harde vloeren.
  • Snel schakelen door rechtstreeks contact met de accountmanager
  • Advies voor het besparen op het vroegtijdig vervangen van uw vloer

Het grootste gedeelte van ons klantenbestand schakelt onze voorzieningen in voor bedrijfspanden, ziekenhuizen en scholen. Maar ook vele andere kleine en grote ondernemers hebben inmiddels onze diensten gebruikt. Ook u kunt hier onderdeel van worden. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van reiniging en onderhoud van harde vloeren? Wij nemen dit graag in Gouda voor uit handen.

floorfacility-reinigen-natuursteen-2

Onze service is uw gemak!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u meer weten over het reinigen van harde vloeren? Met onze specialistisch kennis bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie, geen probleem! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 085-064 64 24, stuur een e-mail naar info@floorfacility.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Anderen bekeken ook:

Tapijtreiniging Gouda | Pvc-vloer onderhouden | Duurzaam vloeronderhoud