floorfacility-logo-diap

Onderhoud en renovatie van vloeren

Hoe kunnen wij u helpen met vloeronderhoud?

Floor Facility Services helpt bedrijven met specialistisch vloeronderhoud in panden. Wij streven ernaar om de beste uitstraling voor uw bedrijf te creeëren door middel van specialistisch advies en een duurzame manier van vloeronderhoud.

Soorten vloeren die wij behandelen

Er zijn verschillende soorten vloeren die wij behandelen. Wij maken geen onderscheid in oude of nieuwe vloeren. Ook kunnen wij verschillende gradaties van beschadiging verhelpen. Hieronder staan de vloeren die wij reinigen:

Het Floor Care Systeem

Duurzaam vloeronderhoud

Bespaar kosten door uw vloer te renoveren
in plaats van te vervangen.


Natuurstenen vloeren

Marmer, hardsteen en graniet

Natuurstenen vloeren zijn er onder meer van marmer, hardsteen, graniet, travertin en kalksteen. Een natuursteen vloer is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een bedrijf of instelling.

Rubber vloeren

Schone omgeving

Rubberen vloeren hebben periodiek onderhoud nodig. Er wordt geadviseerd om 2x per jaar de rubberen vloeren machinaal te laten reinigen.

Linoleum

Reinigen, opwrijven en renoveren

Floor Facility Services reinigt en onderhoudt vaak linoleum vloeren. Dit type vloer wordt veel toegepast in onder meer kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen.

Houten vloeren

Opschuren en opnieuw oliën

Houten vloeren worden door Floor Facility Services eerst grondig gereinigd. Vervolgens kunnen we het hout conserverend behandelen: licht opschuren en opnieuw oliën.


Gymzaalvloer

Schone speeltuin

Gymzaalvloeren hebben periodiek onderhoud nodig. Er wordt geadviseerd om 2x per jaar uw gymzaalvloer machinaal te laten reinigen. Wanneer de gymzaalvloer vaak wordt gebruikt, komt er vervuiling op de vloer die slijtage kan veroorzaken.

Tapijt

Wol, katoen en synthetisch

Schoon en fris tapijt is hèt visitekaartje van elk bedrijf of instelling. Elk tapijt wordt langzamerhand vuil. En er gebeuren ook wel eens ongelukjes: sommige vlekken zijn lastig te verwijderen.

PVC

Reinigen, opwrijven en renovatie

Periodiek reinigen van PVC vloeren is erg belangrijk. Met behulp van de eenschijfsmachine en een diamantpad worden vlekken en andere vervuiling zonder gebruik van chemie verwijderd. Vervolgens wordt het vuile water en zand opgenomen in de waterzuiger. Met deze methode voorkomen bedrijven dat vloeren snel slijten.

Siergrindvloeren

Reinigen met sproei-extractie

Siergrindvloeren vragen om een geheel andere behandeling. De siergrindvloer wordt door en door gespoeld door middel van sproei-extractie. Hierbij wordt het water weer opgezogen.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro

Onze service is uw gemak

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u meer weten over het reinigen van harde vloeren? Met onze specialistisch kennis bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat vinden wij belangrijk

Duurzaamheid

- 80% Reductie chemisch gebruik
- Duurzame reinigingstechnieken

Uitstraling

- Beschermt tegen krassen
- Creëren een hygiënische en schone omgeving

Kosten besparen

- Kosten besparen door efficiënte werkwijze
- Onderhoudsplan voor uw facilitaire omgeving

Werknemers bezig met offerte klant

Onderhoud van harde vloeren

Hoe onderhoudt u harde vloeren? Wij van Floor Facility Services in Gouda zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van harde vloeren. Duurzaamheid en vloeronderhoud is de toekomst en Floor Facility Services in Gouda is een van de koplopers op het gebied van vloeronderhoud. We hechten waarde aan eerlijk en professioneel advies waarbij de focus ligt op het zo duurzaam mogelijk behandelen van uw vloer. Er zijn namelijk vele verschillende soorten harde vloeren op de markt. Vele van deze vloeren hebben ieder een eigen onderhoud nodig. Zo heeft een houten vloer een andere behandeling nodig dan een natuurstenen vloer. Daarom is een goed vloerenplan en onderhoud van uw harde vloeren van groot belang.Wij helpen bedrijven met het opstellen van zo’n vloerenplan. Zo verlengen wij de levensduur van uw vloer en blijft deze het visitekaartje van uw pand.

Onderhoud van harde vloeren

Deze services bieden wij voor het onderhoud van harde vloeren

Het grootste gedeelte van ons klantenbestand schakelt onze voorzieningen in voor bedrijfspanden, ziekenhuizen en scholen. Maar ook vele andere kleine en grote ondernemers hebben inmiddels onze diensten gebruikt. Ook u kunt hier onderdeel van worden. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van reiniging en onderhoud van harde vloeren? Wij nemen dit graag in Gouda voor u uit handen.