floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Een gietvloer laten reinigen

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Floor Facility Services helpt u in Gouda met het reinigen van uw gietvloer. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van reinigen en onderhouden van allerlei soorten vloeren, waaronder ook gietvloeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er gevraagd wordt als het aankomt op duurzaam vloeronderhoud.

Waar bestaan gietvloeren uit?

Wat is een gietvloer precies en waaruit bestaat deze? Een gietvloer is een dragende vloer die wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. Gietvloeren zijn opgebouwd uit beton maar ook kunststof, zoals polyurethaan of epoxy is mogelijk. Ook worden mengsels van cement en polyurethaan toegepast.

Dit heeft uw vloer nodig!

Het is aan te raden uw gietvloer tijdig te reinigen of op te wrijven. Gietvloeren hebben namelijk periodiek onderhoud nodig om vervuiling en slijtage tegen te gaan. Wij adviseren om twee keer per jaar uw gietvloer machinaal te laten reinigen. Zodra dit niet gebeurt, raken gietvloeren vervuild en is het voor de dagelijkse schoonmaak niet meer te onderhouden. Met behulp van ons specialistische apparatuur schrobben wij de vervuiling van uw vloer en voeren wij het vuile water direct via de machines af. Op deze manier reinigen wij uw gietvloer op een efficiënte manier.

Een gietvloer laten reinigen

Gietvloer reinigen of renoveren? Zo kunnen wij u helpen!

Het kan ook voorkomen dat uw gietvloer al kleine beschadigingen, lichte krassen of andere gebruikerssporen heeft. In dit geval is volledig renoveren ook een mogelijkheid. Met behulp van onze schuurmaterialen schuren wij de vloer licht op. Hierna brengen wij de kleurcoating opnieuw aan. Na deze renovatie is uw vloer weer als nieuw. Wij adviseren hierna wel het onderhoud en reiniging van uw gietvloer periodiek bij te houden, tenminste twee keer per jaar. Zo behoudt en verlengt u de levensduur van uw gietvloer.

Maak gebruik van onze service!

Twijfelt u of wilt u weten wat in uw situatie de beste oplossing is? Geen probleem, wij voorzien u graag van advies. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Bent u benieuwd naar de service van ons bedrijf in Gouda? Op onze website vraagt u een gratis offerte aan.

Een gietvloer laten reinigen

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw gietvloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw gietvloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen gietvloeren. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Houten vloer reinigen | Gymzaalvloer onderhouden

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro
floorfacility-referentie-universiteit-amsterdam