floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Houten vloeren laten reinigen

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en onderhouden van houten vloeren. Met onze expertise en zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen we voor een prachtig resultaat dat de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van uw vloer versterkt.

Wilt u uw houten vloer laten reinigen? Wij van Floor Facility Services richten ons op het verzorgen, onderhouden en reinigen van houten vloeren. Ook voor het renoveren en nieuw leggen van houten vloeren kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde partner. Wij maken gebruik van de werkmethodieken van Bona, waarin wij de juiste partner hebben gevonden in ondersteuning van producten en methodieken.

Zo vermindert u slijtage van uw houten vloer

Het is verstandig uw houten vloer eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Door dagelijks gebruik ontstaat er altijd wat slijtage aan uw vloer. Zeker met een houten vloer is het aan te raden om eens in de drie jaar een onderhoudsbeurt te doen. Hiermee verhelpt u slijtage en is het ook mogelijk kleurverschillen (door zonlicht) te corrigeren. Een onderhoudsbeurt helpt ook bij het onderhoudsvriendelijker maken van uw vloer.

Voordelen van de reiniging:

  • Beschermt tegen slijtage
  • Corrigeert kleurverschillen
  • Intensieve reiniging na verbouwing
  • Maakt uw vloer onderhoudsvriendelijke

Houten vloeren laten reinigen? Laat ons u adviseren!

In het geval u kinderen of huisdieren heeft, adviseren wij u vaker een kleine onderhoudsbeurt te verrichten. We raden dan aan uw houten vloer ieder jaar een kleine beurt te geven. Na een verbouwing of bij ernstige slijtage is een dieptereiniging van uw houten vloer de beste optie. Bij een dieptereiniging wordt uw houten vloer grondig gereinigd. Om de levensduur van uw vloer te verlengen is een lak of olie aan te raden. Dit zorgt ervoor dat uw houten vloer langer beschermd zal zijn tegen slijtages.

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw houten vloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw houten vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen hout. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloerenGymzaalvloer onderhouden

Houten vloeren laten reinigen

Onze service is uw gemak!

Wilt u meer weten over het reinigen van uw houten vloer? Met onze vele ervaring in het specialistisch reinigen van vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag verder! Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie? U kunt ons telefonisch bereiken via 085-064 64 24, door een e-mail te sturen naar info@floorfacility.nl of door het contactformulier in te vullen. Bent u overtuigd geraakt van onze service met duurzame schoonmaakmiddelen? Op onze website kunt u een gratis offerte aanvragen. 

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro