floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Linoleum vloer onderhouden

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Wij behandelen en onderhouden jaarlijks meer dan honderdduizend vierkante meter linoleum en andere soorten vloer. We passen verschillende technieken toe om zo het beste resultaat te behalen.

Het Floor Care systeem
Hoe werkt dat?

Bent u op zoek naar de manier om uw linoleum vloer te onderhouden? Linoleum is een natuurproduct met als basisbestanddeel lijnzaadolie. Vloeren van linoleum zijn breed toepasbaar. Deze vloeren worden vaak gebruikt door onderwijsinstellingen. Met name de duurzaamheid van de vloer maakt het voor vele bedrijven een verantwoorde keuze. Bijkomend voordeel is dat een vloer van linoleum gemakkelijk te reinigen is. Wij behandelen en onderhouden jaarlijks meer dan honderdduizend vierkante meter linoleum vloeren en passen verschillende technieken toe.

Naar onderhoud mogelijkheden >>

Wij staan voor kwaliteit

Wij werken samen met Diversey, Bona en Dr Shutz. Deze partners leveren de beste onderhoudsproducten voor vloeren. Zo kunnen wij elke dag gebruik kunnen maken van de beste kwaliteit materialen voor het onderhouden en reinigen van uw linoleum vloer. Wij bieden onder andere het klassieke vloeronderhoud met gebruik van polymeer aan. Maar ook het nieuwe Floor Care Systeem, waarmee uw vloer op een duurzame manier wordt onderhouden.

Dit zijn onze adviezen om een linoleum vloer te onderhouden

Wij adviseren uw nieuwe linoleum vloer direct na installatie goed te behandelen en onderhouden. Vaak wordt er te lang gewacht met het aanbrengen van een coating waardoor krasvorming in de vloer ontstaat. Met behulp van onze twee componenten coating is de vloer beschermd tegen krassen. Elke situatie is uniek en heeft een andere reiniging of onderhoudsmethode nodig.

Ontvang persoonlijk advies
als u een linoleum vloer wilt laten reinigen of onderhouden

Voor onze vaste partners hebben wij standaard adviezen over het onderhouden van uw vloer van linoleum, welke terug zijn te vinden op onze website. Bent u niet meer tevreden over uw linoleum vloer omdat deze beschadigd is of een smoezelige uitstraling heeft?

Het renoveren van een linoleum vloer kan de oplossing zijn! >>

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Het
Floor Care
Systeem

Ontdek de toekomst >>

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw linoleum vloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw linoleum vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen linoleum. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Houten vloer reinigen | Gymzaalvloer onderhouden

Laat uw oude vloer renoveren

Het is belangrijk uw linoleumvloer tijdig te reinigen, om de levensduur en duurzaamheid van uw vloer te waarborgen. Vaak is het niet nodig om een vloer vroegtijdig te vervangen. Een vloer heeft vanuit de fabriek een gemiddelde levensduur van minimaal twintig jaar. Uit ervaring zien we dat een vloer na tien jaar enkele gebreken begint te vertonen, zoals krasvorming, polymeeropbouw of andere beschadigingen. Wij renoveren vloeren in Gouda volledig, waarbij het zelfs mogelijk is om een nieuwe kleur op de vloer aan te brengen.

Reinigen en opwrijven

Aanbevolen frequentie: 1 a 2x per jaar

Het reinigen en opwrijven van een vloer van linoleum wordt uitgevoerd zodra de vloer vervuild is, maar nog voldoende ’body’ heeft om de vloer te topcoaten. De vervuiling en het overtollige residu op de vloer wordt verwijderd waarna de toplaag wordt opgewreven zodat de vloer weer mooi egaal wordt.

Het
Floor Care
Systeem

Hoe werkt het >>

Voor al uw vloeronderhoud

’U kunt bij ons niet alleen terecht voor het renoveren van linoleumvloeren, maar ook voor het reinigen van: tapijt, PVC, natuursteen, hout, gietvloeren, rubber, siergrindvloeren en gymzaalvloeren. Daarbij geven wij ook onderhoudsadviezen.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro