floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Pvc vloer onderhouden

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en onderhouden van PVC vloeren. Met trots kunnen we zeggen dat we jaarlijks duizenden vierkante meters PVC vloeren verzorgen en optimaliseren. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw PVC vloer in topconditie te brengen en te houden, zodat u kunt genieten van een prachtige en goed onderhouden vloer in uw ruimte.

Wilt u weten hoe u uw pvc vloer moet onderhouden of laten reinigen? Bij Floor Facility Services bent u aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring in het specialistisch reinigen en onderhouden van vloeren. Pvc vloeren zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit. Dit ziet u ook terug in de recente ontwikkeling van bijvoorbeeld de pvc-houtlook. Deze pvc vloeren worden tegenwoordig in stroken gelegd zodat het bijna niet meer te onderscheiden is van echte houten vloeren. Doordat pvc vloeren eenvoudig te onderhouden zijn, is deze oplossing duurzaam en gaan de vloeren dus lang mee. Dat is een goede reden om de pvc vloer te laten reinigen door onze specialisten. Dit onderhoud  zorgt voor een duurzaam resultaat. We reinigen en onderhouden pvc vloeren in uw bedrijfspand maar ook in uw woning.

Zo wordt het makkelijker om uw pvc vloer te onderhouden en te reinigen

Een pvc vloer is gemakkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld een alternatief als echt hout of linoleum. Daarnaast zijn de vloeren erg duurzaam, ze hebben een beschermlaag tegen slijtage. Dat betekent overigens niet dat pvc vloeren onderhoudsvrij zijn. Elke vloer heeft onderhoud nodig, zo ook een pvc vloer. Dat is waar wij u bij kunnen helpen! Wij zorgen desgewenst voor een periodieke reiniging van uw vloer.  Schoonmaken van pvc vloeren doen wij in heel Nederland.

Kies voor duurzaam onderhoud van uw pvc vloeren

Wij reinigen en onderhouden een pvc vloer op een manier die het meest doeltreffend en duurzaam is. Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw pvc vloer of is deze permanent beschadigd? Geen probleem! Onze specialisten helpen u op weg met een renovatieplan of een onderhoudsadvies. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. 

PVC vloeronderhoud
PVC vloer reiniging
PVC vloer reiniging
PVC vloer reiniging

Pvc vloeren onderhouden, zo kunnen wij u helpen!

Het goed laten schoonmaken of periodiek reinigen van pvc vloeren is erg belangrijk. Met behulp van de éénschijfsmachine en een diamantpad worden vlekken en andere vervuiling zonder gebruik van chemische producten verwijderd. Vervolgens wordt het vuile water en zand opgenomen in de waterzuiger. Voor het onderhouden van uw pvc vloer, adviseren wij tenminste 1 à 2 keer per jaar een periodieke reiniging van pvc vloeren. Periodieke reiniging van pvc vloeren voorkomt dat uw vloer snel slijt.

Hieronder alle voordelen van periodieke reiniging van pvc vloeren:

  • Opnemen van zand en vervuiling
  • Wegnemen van hardnekkige vervuiling
  • Voorkomen van slijtage

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw PVC vloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw PVC vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen PVC. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Houten vloer reinigen | Gymzaalvloer onderhouden

De renovatie van pvc vloeren

Krassen in een pvc vloer zijn de meest voorkomende beschadigingen. Met behulp van het Floor Care Systeem verhelpen wij beschadigingen in de vloer. Na het uitvoeren van de renovatie kunt u kiezen voor het periodieke onderhoud. Floor Facility Services onderhoudt uw pvc vloer met duurzame schoonmaakmiddelen, zodat u jarenlang kunt genieten van de strakke uitstraling van uw vloer.

Pvc-vloer onderhouden

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze services of wilt u meer informatie over het onderhouden van uw pvc vloer? Wij adviseren u graag! Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-064 64 24 en via de e-mail op info@floorfacility.nl, zodat we een offerte voor u kunnen opstellen.

Anderen bekeken ook:

Siergrindvloeren reinigen | Tapijtreiniging Gouda | Dieptereiniging keukens

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro