Wilt u weten hoe u uw pvc-vloer moet onderhouden of laten reinigen? Bij Floor Facility Services uit Gouda bent u aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring in het specialistisch reinigen en onderhouden van vloeren. Pvc-vloeren zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit. Dit ziet u ook terug in de recente ontwikkeling van bijvoorbeeld de pvc-houtlook. Deze pvc-vloeren worden tegenwoordig in stroken gelegd zodat het bijna niet meer te onderscheiden is van echte houten vloeren. Doordat pvc-vloeren in onderhoud eenvoudig zijn, is deze oplossing duurzaam en gaan de vloeren dus lang mee. Dat is een goede reden om de pvc-vloer te laten reinigen door onze specialisten. Dit onderhoud van pvc-vloeren zorgt voor een duurzaam resultaat. Als u uw pvc-vloeren in uw bedrijfspand of woning in bijvoorbeeld Amsterdam heeft laten schoonmaken, zien ze er nog lange tijd stralend uit.

Zo wordt het makkelijker om uw pvc-vloer te onderhouden en te reinigen

Een pvc-vloer is gemakkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld een alternatief als echt hout of linoleum. Daarnaast zijn de vloeren ook erg duurzaam, ze hebben een beschermlaag tegen slijtage. Dat betekent overigens niet dat pvc-vloeren onderhoudsvrij zijn. Elke vloer heeft wel onderhoud nodig, zo ook een pvc-vloer. Dat is waar wij u kunnen helpen! Wij zorgen desgewenst voor een periodieke reiniging van uw pvc-vloeren. Dit schoonmaken van pvc-vloeren doen wij in de wijde omgeving van Gouda, van Amsterdam tot aan Rotterdam.

Kies voor duurzaam onderhoud van uw pvc-vloeren

Wij reinigen en onderhouden een pvc-vloer op een manier die het meest doeltreffend en duurzaam is. Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw pvc-vloer of is deze permanent beschadigd? Geen probleem! Onze specialisten helpen u op weg met een renovatieplan of een onderhoudsadvies. Neem gerust contact met ons op, om te kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van duurzaam onderhoud van uw pvc-vloeren! Zo bepalen we samen hoe we de pvc-vloeren in uw pand in bijvoorbeeld Amsterdam het best kunnen schoonmaken.

Pvc-vloeren onderhouden, zo kunnen wij u helpen!

Het goed laten schoonmaken en periodiek reinigen van pvc-vloeren in uw pand in bijvoorbeeld Amsterdam is erg belangrijk. Met behulp van de éénschijfsmachine en een diamantpad worden vlekken en andere vervuiling zonder gebruik van chemische producten verwijderd. Vervolgens wordt het vuile water en zand opgenomen in de waterzuiger. Voor het onderhouden van uw pvc-vloer, adviseren wij tenminste 1 à 2 keer per jaar een periodieke reiniging van pvc-vloeren. Periodieke reiniging van pvc-vloeren voorkomt dat uw vloer snel slijt.

Hieronder alle voordelen van periodieke reiniging van pvc-vloeren:

  • Opnemen van zand en vervuiling
  • Wegnemen van hardnekkige vervuiling
  • Voorkomen van slijtage

De renovatie van pvc-vloeren

Krassen in een pvc-vloer zijn de meest voorkomende beschadigingen. Met behulp van de Floor Care methode verhelpen wij beschadigingen in de vloer. Na het uitvoeren van de renovatie kunt u kiezen voor het periodieke onderhoud. Wij van Floor Facility Services in Gouda onderhouden dan uw pvc-vloer met duurzame schoonmaakmiddelen, zodat u jarenlang kunt genieten van de strakke uitstraling van uw vloer.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze services of wilt u meer informatie over het onderhouden van uw pvc-vloer? Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw pvc-vloeren! Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-064 64 24 en via de e-mail op info@floorfacility.nl, zodat we een offerte voor u kunnen opstellen.

Anderen bekeken ook:

Siergrindvloeren reinigen | Tapijtreiniging Gouda | Dieptereiniging keukens