Rubber vloeren zijn in de basis ontworpen om op een duurzame manier te onderhouden. Uw rubber vloer heeft namelijk geen coating, polymeer of andere afdichting nodig. Rubber vloeren hebben een dicht, niet-poreus en vuilafstotend oppervlak en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen.

Reinigen van rubber vloeren

In de basis zijn alleen water en twister pads nodig, voor gebieden waar geen speciale eisen voor het reinigen van de vloer zijn. Met rubber vloeren behoren sterke en agressieve reinigingsmiddelen tot het verleden. Onze schoonmaaktechnologie en de economie gaan perfect met elkaar samen. Wat op de lange termijn bijdraagt aan het waardevol houden van uw rubber vloeren en hun eigenschappen. Kortom rubber vloeren zijn uiterst duurzaam!
Enkele voordelen van rubber vloeren:

  • Duurzaam in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Zachte ondergrond
  • Belastbaar (denk aan zware voorwerpen op rubbervloeren in sportscholen)

Periodiek onderhoud van de rubber vloeren

Hebben rubber vloeren helemaal geen onderhoud nodig? Dat is niet het geval, elke vloer heeft wel onderhoud nodig, om een lange levensduur te garanderen. Voor rubber vloeren raden wij aan periodiek onderhoud te doen. Hierbij adviseren wij om twee keer per jaar de rubber vloeren machinaal te laten reinigen door Floor Facility Services in Gouda Zodra dit niet gebeurt, raken rubber vloeren vervuild en is het voor de dagelijkse schoonmaak niet meer te onderhouden. Met behulp van machines en een waterzuiger wordt de vervuiling van de vloer geschrobd, welke vervolgens in de machine wordt opgenomen. Ideaal voor u, er blijven namelijk geen vuilresten achter!

Benader ons voor een prijsindicatie

Wilt u meer weten over rubber vloeren, of het periodiek onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, door te e-mailen naar info@floorfacility.nl of door te bellen naar 085-064 64 24. We geven u ook graag een prijsindicatie als u interesse heeft in onze services in Gouda.
Anderen bekeken ook:
Pvc-vloer onderhouden | Gymzaalvloer onderhouden | Natuurstenen vloeren onderhoud