floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Rubber vloeren

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Rubber vloeren zijn in de basis ontworpen om op een duurzame manier te onderhouden. Uw rubber vloer heeft namelijk geen coating, polymeer of andere afdichting nodig. Deze vloeren hebben een dicht, niet-poreus en vuilafstotend oppervlak en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen.

Reinigen van rubber vloeren

In de basis zijn alleen water en twister pads nodig, voor gebieden waar geen speciale eisen voor het reinigen van de vloer zijn. Met rubberen vloeren behoren sterke en agressieve reinigingsmiddelen tot het verleden. Onze schoonmaaktechnologie en de economie gaan perfect met elkaar samen. Dit draagt op lange termijn bij aan de resultaten van uw bedrijf. Kortom, onze vloeren zijn uiterst duurzaam!Enkele voordelen van rubber vloeren:

  • Duurzaam in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Zachte ondergrond
  • Grote belastbaarheid

Periodiek onderhoud van de rubber vloeren

Hebben rubber vloeren helemaal geen onderhoud nodig? Dat is niet waar, want elke vloer heeft natuurlijk wel onderhoud nodig. Voor verschillende soorten vloeren raden wij aan periodiek onderhoud te doen. Hierbij adviseren wij om twee keer per jaar de vloeren machinaal te laten reinigen door Floor Facility Services in Gouda.

Rubber vloeren

Zo gaat het schoonmaken van rubber vloeren in zijn werk

Rubber vloeren hebben geregeld een schoonmaakbeurt en onderhoud nodig. Zodra dit niet gebeurt, raken de vloeren vervuild en is de vloer met dagelijks schoonmaken niet meer te onderhouden. Met behulp van machines en een waterzuiger wordt de vervuiling van de vloer geschrobd, welke vervolgens in de machine wordt opgenomen. Zo wordt de vloer pas echt goed schoon.

Benader ons voor een prijsindicatie

Wilt u meer weten over de schoonmaak van uw vloeren, of het periodiek onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, door te e-mailen naar info@floorfacility.nl of door te bellen naar 085-064 64 24. We geven u ook graag een prijsindicatie als u interesse heeft in een offerte van ons bedrijf in Gouda.

Rubber vloeren gereinigd

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw rubberenvloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw linoleum vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen linoleum. U kunt bij ons ook terecht voor:
Pvc-vloer onderhouden | Gymzaalvloer onderhouden | Natuurstenen vloeren onderhoud

Rubber vloeren

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro
floorfacility-referentie-universiteit-amsterdam