floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Siergrindvloeren reinigen

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Bij Floor Facility Services in Gouda hebben we veel ervaring met het onderhoud en reinigen van siergrindvloeren. Wij weten waar u op moet letten als u uw siergrindvloeren gaat reinigen. Siergrindvloeren vragen namelijk om een geheel andere behandeling. Om uw siergrindvloer in goede conditie te houden adviseren wij u deze te laten reinigen door een specialist. Wij helpen u daar graag bij!

Siergrindvloeren kunt u op deze manier reinigen

Bijna geen enkele vloer is volledig onderhoudsvrij. Zo vraagt elke vloer wel wat onderhoud, of dat nu stofzuigen, vegen of dweilen is. We raden aan uw siergrindvloer regelmatig schoon te maken of te reinigen. Wij adviseren ook aan om na verloop van tijd intensief onderhoud te doen. Dit komt de levensduur en kwaliteit van uw siergrindvloer ten goede. Er zijn namelijk altijd vuilresten of vlekken die u zelf niet verwijdert krijgt.

Schakel ons in voor de reiniging van siergrindvloeren

Siergrindvloeren moet u regelmatig grondig laten reinigen. Dit is waar wij in gespecialiseerd zijn. Met onze sproei-extractiemethode reinigen wij alle siergrindvloeren. Ook is het verwijderen van vlekken en de siergrindvloer terugbrengen in de originele kleur geen enkel probleem. Door middel van onze sproei-extractiemethode wordt de siergrindvloer door en doorgespoeld, waarbij het opgebrachte water direct weer wordt opgezogen. Dit zorgt ervoor dat uw siergrindvloer ook sneller droogt en weer bruikbaar is. Met onze sproei-extractie methode houdt Floor Facility Services in Gouda uw siergrindvloer fraai en representatief.

De voordelen van onze methode zijn als volgt:

  • Fraai en representatief
  • Kleurbehoud
  • Egaal resultaat
  • Hygiënisch
  • Droogt snel
Siergrindvloeren reinigen

Meer weten? Neem contact met ons op!

Zijn wij wat u zoekt of wilt u meer informatie over het reinigen van uw siergrindvloeren? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24, te e-mailen naar info@floorfacility.nl of door het contactformulier in te vullen. Meteen een gratis offerte aanvragen kan ook. Vul ons offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Siergrindvloeren reinigen

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw siergrind vloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw siergrind vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen siergrindvloeren. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Gietvloer reinigen | Linoleum vloer onderhouden

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro