Tapijtreiniging in Gouda

Floor Facility Services is dé specialist voor tapijtreiniging en onderhoud van uw tapijt in Gouda, Amsterdam en omstreken. Met jarenlange ervaring in het specialistisch reinigen van vloeren en meubels kunt u uw opdrachten aan ons toevertrouwen. Jaarlijks reinigen wij tienduizenden vierkante meters tapijt. Met onze deskundigheid hebben wij voor elke tapijtsoort de juiste oplossing. U kunt van ons verwachten dat wij uw tapijt professioneel reinigen en zorgen voor goed onderhoud dat wij ook in regio Amsterdam uitvoeren. In de basis reinigen wij op een zo duurzaam mogelijke manier, maar toch zorgen wij voor dieptereiniging van uw tapijt. Bij hoge uitzondering zullen we overgaan op een toevoeging aan het water waarmee we reinigen. Dit gebeurt alleen als wij de meest hardnekkige vervuiling niet op een duurzame manier kunnen verwijderen. Deze dieptereiniging vindt plaats met zo min mogelijk schade aan het milieu, en met dit onderhoud zorgen we ervoor dat uw tapijt nog lang meegaat, zodat u extra geniet van uw woning in Amsterdam of elders. Het is dus belangrijk om uw tapijt goed te laten schoonmaken en uw tapijt professioneel te laten reinigen.

Tapijtreiniging in Gouda: onze twee methodieken

Naast onze vestiging in Gouda kunt u ook in Amsterdam terecht voor tapijtreiniging en dieptereiniging van uw tapijt. Wij reinigen uw tapijt uitsluitend op een professionele manier, wat ook geldt voor het onderhoud van uw tapijt. Dit doen wij door gebruik te maken van meerdere methoden. We vertellen u graag meer over het onderhoud aan dieptereiniging van uw tapijt, bijvoorbeeld in Amsterdam of elders. Als er dieptereiniging van uw tapijt nodig is, dan gaan we als volgt te werk:

Koolzuurreiniging (oppervlaktereiniging)

Eén van de methodieken voor het onderhoud of dieptereiniging van uw tapijt in Amsterdam of elders, is een koolzuurreiniging, ook wel oppervlaktereiniging genoemd. De meeste mensen kennen koolzuur als koolzuurgas dat bijvoorbeeld in Spa rood zit. Ditzelfde gas wordt ook gebruikt voor het professioneel reinigen en het onderhoud van uw tapijt. Door het gebruik van koolzuur wordt vervuiling naar de oppervlakte gedreven. Hierna wordt het tapijt machinaal gereinigd met behulp van een bonnetpad, waarmee wij uw tapijt weer brandschoon krijgen. Uw tapijt laten schoonmaken door de professionals van Floor Facility Services is dus altijd een goed idee.

Aanbevolen wordt om uw tapijt twee keer per jaar professioneel te laten reinigen

Sproei-extractie reiniging (dieptereiniging)

De sproei-extractiemethode is een andere professionele en grondige methode van tapijt reinigen. Door middel van deze methode, reinig je het tapijt tot diep in de vezel. Dit wordt dieptereiniging van je tapijt genoemd. We sproeien onder hogedruk water in diep in het tapijt, waarna de machine het vuile water direct weer opzuigt. Deze zeer efficiënte methode zorgt ervoor dat ook de vervuiling diep in de vezel van het tapijt wordt verwijderd. Als u besluit het tapijt te laten schoonmaken door onze professionals, dan blijft uw tapijt lang meegaan. Door dit goede onderhoud aan uw tapijt geniet u nog lang van uw mooie interieur.

Aanbevolen wordt om één keer per jaar dieptereiniging van uw tapijt te laten uitvoeren.

Laat uw tapijt professioneel reinigen

Wilt u meer informatie over tapijtreiniging of het onderhoud in Gouda, Amsterdam en omstreken? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie? Ook dan staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonische bereiken via 085-064 64 24 of door te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan, zodat u een prijsindicatie heeft van het laten schoonmaken of het onderhoud van uw tapijt in Gouda, Amsterdam of anders.

Anderen bekeken ook:

Linoleum vloer onderhouden | Duurzaam onderhoud | Gymzaalvloer onderhouden