Floor Facility Services is dé specialist voor tapijtreiniging in Gouda, Amsterdam en omstreken. Met jarenlange ervaring in het specialistisch reinigen van vloeren en meubels kunt u uw opdrachten aan ons toevertrouwen. Jaarlijks reinigen wij tienduizenden vierkante meters tapijt. Met onze deskundigheid hebben wij voor elke tapijtsoort de juiste oplossing. U kunt van ons verwachten dat wij uw tapijt professioneel reinigen. In de basis reinigen wij op een zo duurzaam mogelijke manier. Bij hoge uitzondering zullen we overgaan op een toevoeging aan het water waarmee we reinigen. Dit gebeurt alleen als wij de meest hardnekkige vervuiling niet op een duurzame manier kunnen verwijderen.

Tapijtreiniging in Gouda: onze twee methodieken

Naast onze vestiging in Gouda kunt u ook in Amsterdam terecht voor tapijtreiniging. Wij reinigen uw tapijt uitsluitend op een professionele manier. Dit kan door gebruik te maken van meerdere methodieken:

Koolzuurreiniging (oppervlaktereiniging)

Eén van deze methodieken is een koolzuurreiniging, ook wel oppervlaktereiniging genoemd. De meeste mensen kennen koolzuur als koolzuurgas dat bijvoorbeeld in Spa rood zit. Ditzelfde gas wordt ook gebruikt voor het professioneel reinigen van uw tapijt. Door het gebruik van koolzuur wordt vervuiling naar de oppervlakte gedreven. Hierna wordt het tapijt machinaal gereinigd met behulp van een bonnetpad, waarmee wij uw tapijt weer brandschoon krijgen.
Aanbevolen frequentie: 2 x per jaar

Sproei-extractie reiniging (dieptereiniging)

De sproei-extractiemethode is een andere professionele en grondige methode van tapijt reinigen. Door middel van deze methode, reinig je het tapijt tot diep in de vezel. We sproeien onder hogedruk water in diep in het tapijt, waarna de machine het vuile water direct weer opzuigt. Deze zeer efficiënte methode zorgt ervoor dat ook de vervuiling diep in de vezel van het tapijt wordt verwijderd.
Aanbevolen frequentie: 1 x per jaar

Wij geven u graag advies

Wilt u meer informatie over tapijtreiniging in Gouda, Amsterdam en omstreken? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u specifieke vragen gericht op uw situatie? Ook dan staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonische bereiken via 085-064 64 24 of door te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan, zodat u een prijsindicatie heeft.
Anderen bekeken ook:
Linoleum vloer onderhouden | Duurzaam onderhoud | Gymzaalvloer onderhouden