floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Tapijtreiniging

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Jaarlijks reinigen en onderhouden wij duizenden vierkante meters aan tapijt. Met behulp van geavanceerde reinigingstechnieken en professionele apparatuur zorgen wij voor een grondige en effectieve reiniging van uw tapijt, waarbij wij streven naar het beste resultaat.

Tapijtreiniging

Floor Facility Services is dé specialist voor tapijtreiniging en onderhoud van uw tapijt. Met jarenlange ervaring in het specialistisch reinigen van vloeren en meubels kunt u uw opdrachten aan ons toevertrouwen. Jaarlijks reinigen wij tienduizenden vierkante meters tapijt. Met onze deskundigheid hebben wij voor elke tapijtsoort de juiste oplossing. U kunt van ons verwachten dat wij uw tapijt professioneel reinigen en zorgen voor goed onderhoud. In de basis reinigen wij op een zo duurzaam mogelijke manier, maar toch zorgen wij voor dieptereiniging van uw tapijt. Bij hoge uitzondering zullen we overgaan op een toevoeging aan het water waarmee we reinigen. Dit gebeurt alleen als wij de meest hardnekkige vervuiling niet op een duurzame manier kunnen verwijderen. Deze dieptereiniging vindt plaats met zo min mogelijk schade aan het milieu, en met dit onderhoud zorgen we ervoor dat uw tapijt nog langer meegaat. Het is dus belangrijk om uw tapijt goed te laten schoonmaken en uw tapijt professioneel te laten reinigen.

Tapijtreiniging:
onze twee methodieken

Wij reinigen en onderhouden uw tapijt op een professionele manier. Dit doen wij door gebruik te maken van meerdere methoden. We informeren u graag over het onderhoud van uw tapijt. Als dieptereiniging van uw tapijt nodig is, dan gaan we als volgt te werk:

Tapijtreiniging in Gouda

Koolzuurreiniging (oppervlaktereiniging)

Eén van de methodieken voor het onderhoud of dieptereiniging van uw tapijt, is een koolzuurreiniging, ook wel oppervlaktereiniging genoemd. De meeste mensen kennen koolzuur als koolzuurgas dat bijvoorbeeld in Spa rood zit. Ditzelfde gas wordt ook gebruikt voor het professioneel reinigen en het onderhoud van uw tapijt. Door het gebruik van koolzuur wordt vervuiling naar de oppervlakte gedreven. Hierna wordt het tapijt machinaal gereinigd met behulp van een bonnetpad, waarmee wij uw tapijt weer brandschoon krijgen. Uw tapijt laten schoonmaken door de professionals van Floor Facility Services is dus altijd een goed idee.

Aanbevolen wordt om uw tapijt twee keer per jaar professioneel te laten reinigen

Sproei-extractie reiniging (dieptereiniging)

De sproei-extractiemethode is een andere professionele en grondige methode van tapijt reinigen. Door middel van deze methode, reinig je het tapijt tot diep in de vezel. Dit wordt dieptereiniging genoemd. We sproeien onder hogedruk water in diep in het tapijt, waarna de machine het vuile water direct weer opzuigt. Deze zeer efficiënte methode zorgt ervoor dat ook de vervuiling diep in de vezel van het tapijt wordt verwijderd. Als u besluit het tapijt te laten schoonmaken door onze professionals, dan blijft uw tapijt langer meegaan. Door het juiste onderhoud aan uw tapijt geniet u nog langer van uw mooie interieur.

Aanbevolen wordt om één keer per jaar dieptereiniging van uw tapijt te laten uitvoeren.

Tapijtreiniging in Gouda

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw tapijtvloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw tapijtvloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen tapijt. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Houten vloer reinigen | Gymzaalvloer onderhouden

Laat uw tapijt professioneel reinigen

Wilt u meer informatie over tapijtreiniging, onderhoud of heeft u specifieke vragen in Gouda, Amsterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op.  U kunt ons bereiken via 085-064 64 24 of via info@floorfacility.nl. Vanuit onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan, zodat u een prijsindicatie heeft van het laten schoonmaken of het onderhoud van uw tapijt.

Tapijtreiniging in Gouda

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro