floorfacility-logo-diap

< Locaties

schoonmaakbedrijf-Alphen aan den Rijn

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Voor al uw schoonmaakklussen in Alkmaar hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Vloeronderhoud in de regio Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat uw specialistische schoonmaak écht serieus neemt? Wij zijn uw partij voor: vloeronderhoud, tapijtreiniging, meubelreiniging en dieptereiniging van sanitair en keukens. Zoekt u een bedrijf dat ervoor zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Op zoek naar kwaliteit in Alkmaar e.o.? Kies dan voor Floor Facility Services en besteed de specialistische schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit. Onze specialisten zorgen dat u snel weer een frisse en schone omgeving hebt.

Full service in specialistische schoonmaak

Sinds 1990 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers en actief in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Flevoland, Limburg en Gelderland. Wij zijn werkzaam bij bedrijven, zorginstellingen, scholen, industrie, hotels, restaurants en appartementencomplexen (i.o. VVE’s). Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging sanitair/keukens aan. Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Hoe gaan wij te werk?

Kennismakings
gesprek

Vloer bekijken /
Test zetten

onderhoudsadvies uitbrengen

Vloeronderhoud uitvoeren

Onze schoonmaakdiensten in Alphen aan den Rijn

Zijn wij wat u zoekt en wilt u informatie over vloeronderhoud of schoonmaakdiensten in Alphen aan den Rijn? Wij helpen u graag verder! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-064 64 24 of te e-mailen naar info@floorfacility.nl. Vul het offerteformulier in als u graag een prijsindicatie van ons ontvangt.

Duurzaam vloeronderhoud

Het Floor Care Systeem

Bespaar kosten door uw vloer te renoveren
in plaats van te vervangen.


PVC

Effectief en veilig reinigen

Periodiek onderhoud
Renovatie


Linoleum

Reinigen, opwrijven en renoveren

Floor Facility Services reinigt en onderhoudt vaak linoleum vloeren. Dit type vloer wordt veel toegepast in onder meer kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen.

Meubelreiniging

Bankstel, bureaustoel, kleed

Voor het reinigen van meubilair is Floor Facility Services de specialist die u zoekt. Diverse stofferingen als synthetisch, katoen, wol en leer kunnen wij effectief en veilig reinigen.

Tapijt

Wol, katoen en synthetisch

Periodieke reiniging (koolzuurmethode)
Dieptereiniging (sproei extractie)


Specialistische diensten

Keuken, sanitaire ruimtes

Naast reiniging en onderhoud van vloerbedekking en meubilair heeft Floor Facility Services zich verder gespecialiseerd in een aantal diensten.

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-Beatrix-theater
floorfacility-referentie-Ordina
floorfacility-referentie-MVRO
floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro

Laat uw oude vloer renoveren

Is uw vloer versleten, beschadigd of mist hij zijn vroegere glans? Maak u geen zorgen, want bij Floor Facility hebben we de perfecte oplossing voor u. Ons gespecialiseerde schoonmaakbedrijf is toegewijd aan het reinigen en onderhouden van vloeren, en we bieden nu ook duurzame renovatiediensten aan om uw oude vloer nieuw leven in te blazen. Ontdek de voordelen van het laten renoveren van uw vloer door Floor Facility!

Duurzaam vloeronderhoud in Alphen aan den Rijn

Besparing van tot 80% chemie verbruik

Professioneel vloeronderhoud betekent bij ons dat er wordt gewerkt met de beste middelen en materialen. Onze visie is het reduceren van chemiegebruik met 80 %. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid kennen we linoleum, pvc, natuursteen, gietvloer en overige vloeren enkel met water behandelen. Zie de Floor care methode waarbij we een vloer kunnen beschermen op een duurzame manier. De klant staat bij ons op nummer 1. Laat uw vloer duurzaam reinigen door Floor Facility Services.

Professioneel vloeronderhoud in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een specialist in vloeronderhoud in Alkmaar? Dan is Floor Facility Services u graag van dienst. We nemen uw kantoor of onderwijsinstelling graag onder handen. Met onze 35 jaar ervaring weten we zó hoe we u kunnen helpen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@floorfacility.nl of 085-064 64 24. U krijgt binnen de 24 uur reactie van één van onze adviseurs. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen de 24 uur.

Floor
Care Methode

Hoe werkt het >>